umut_2630dd
80+
- Reaksiyon skoru
- 48
Core 2 Quad Q9500 güçlümü sizce?
Gt 630 u besler i?Günümüz için değil ama bi' 10 yıl önce deseydin bunu evet derdim.
Evet dostum, o ekran kartı ile sorun etmez, en azından ben edeceğini sanmıyorum.Gt 630 u besler i?
Peki gt 630 layani gt 1030 ile kullan gta 5 oynarsın ya![]()
lowda belki.Peki gt 630 la
artık eski gücünü kaybetmiş ve anca 3 4 yıl öncesinin oyunlarında(güncel olan ve biraz daha az sistem gereksinimi isteyen oyunlarada yeter) yeterli performans verecek bir kıvama gelmiştir güncellenmesi gereken bir sistem bence 2. elden satın alacaksanız ucuzsa alınabilir gt1030 rx550 yada gtx750ti gibi ekran kartları ile iyi bir uyum yakalarlar raminiz 8gb ise 2 3 yıl öncesinin çoğu oyununu akıcı sayılabilecek fps lerde oynartırCore 2 Quad Q9500 güçlümü sizce?
Çok uzun ve açıklayıcı yazmışsınız teşekkürlerartık eski gücünü kaybetmiş ve anca 3 4 yıl öncesinin oyunlarında(güncel olan ve biraz daha az sistem gereksinimi isteyen oyunlarada yeter) yeterli performans verecek bir kıvama gelmiştir güncellenmesi gereken bir sistem bence 2. elden satın alacaksanız ucuzsa alınabilir gt1030 rx550 yada gtx750ti gibi ekran kartları ile iyi bir uyum yakalarlar raminiz 8gb ise 2 3 yıl öncesinin çoğu oyununu akıcı sayılabilecek fps lerde oynartır