KarpuzluFuseTea
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
Arkadaşlar herkese merhaba şu iki ürün arasında kaldım Asus gtx 1650 4gb kullanıyorum satıp üstüne az ekleyip ekran kartını güncellemek istiyorum hangisi sizce
RX 6600xt daha iyi olur, işlemcin nedirArkadaşlar herkese merhaba şu iki ürün arasında kaldım Asus gtx 1650 4gb kullanıyorum satıp üstüne az ekleyip ekran kartını güncellemek istiyorum hangisi sizce
i3-10100F Anakart asus h510mk 16 gb ram Çok bütçem yok ekran kartından başlamak istedimRX 6600xt daha iyi olur, işlemcin nedir
6600xt daha iyi olur şuan kaç para bilmiyorumi3-10100F Anakart asus h510mk 16 gb ram Çok bütçem yok ekran kartından başlamak istedim
Fiyat farkı çok reis6600xt daha iyi olur şuan kaç para bilmiyorum
Hocam radeon 5000lerde driver sorunları vs vardı bir sürü hala devam ediyorsa onlar önermem bilmiyorum ediyor muArkadaşlar herkese merhaba şu iki ürün arasında kaldım Asus gtx 1650 4gb kullanıyorum satıp üstüne az ekleyip ekran kartını güncellemek istiyorum hangisi sizce
Devam Ediyormuş hocamHocam radeon 5000lerde driver sorunları vs vardı bir sürü hala devam ediyorsa onlar önermem bilmiyorum ediyor mu
Yan sistemimde rx560xt var suan. Kardeşim o sistemden genelde warzone ve PUBG oynuyor herhangi bir sorun yasamadim şimdiye kadar. Watmann ile tanışmadım şükürler olsun.Hocam radeon 5000lerde driver sorunları vs vardı bir sürü hala devam ediyorsa onlar önermem bilmiyorum ediyor mu
Doğrudur hocam ama ben çok duyduğum için belirtmek istedim belki de sizin kart şanslıYan sistemimde rx560xt var suan. Kardeşim o sistemden genelde warzone ve PUBG oynuyor herhangi bir sorun yasamadim şimdiye kadar. Watmann ile tanışmadım şükürler olsun.
Hocam cok ticaretini yaptim amd kartların ve 2 kartta bu sorunu gordum onlarda da psuyu değişince sorun yasqmadim. Yani suan bu sorunu yaşayan varsa %99 sistem uyusmazligindan yasar.Doğrudur hocam ama ben çok duyduğum için belirtmek istedim belki de sizin kart şanslı![]()
Doğrudur hocam düşük wattlı veya dandik psulardan mı kaybaklı diyorsunuz o zamanHocam cok ticaretini yaptim amd kartların ve 2 kartta bu sorunu gordum onlarda da psuyu değişince sorun yasqmadim. Yani suan bu sorunu yaşayan varsa %99 sistem uyusmazligindan yasar.
Hocam bende thermaltake'nin baya eski bir psu su vardi ve eski olduğu icin doğal olarak verdiği watt dusmustu. Ben ondan diye tahmin ediyorum. Şuanda corsair cv650 var 4 aydır. Ve 4 ayda belki 5 6 tane kart denedim sorun olmadi.Doğrudur hocam düşük wattlı veya dandik psulardan mı kaybaklı diyorsunuz o zaman