Yardım 1660 ti vs rx5700 Hangisi daha mantıklı

Reaksiyon skoru
35
düz rx 6600 al o paraya, 1660ti performans açısından zayıf kalır, amd'nin o kartını almak cidden çok riskli minning çıkması olabilir biosuyla oynanmış olabilir bakım temizlik ihtiyacı olabilir. 4500 5000 arasına tertemiz sorunsuz rx 6600 zorlarsan bulabilirsin.

Hocam radeon 5000lerde driver sorunları vs vardı bir sürü hala devam ediyorsa onlar önermem bilmiyorum ediyor mu

Hocam radeon 5000lerde driver sorunları vs vardı bir sürü hala devam ediyorsa onlar önermem bilmiyorum ediyor mu
Yan sistemimde rx560xt var suan. Kardeşim o sistemden genelde warzone ve PUBG oynuyor herhangi bir sorun yasamadim şimdiye kadar. Watmann ile tanışmadım şükürler olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pazarlikla o fiyatlarda rx6600 bulabilirsin dostum öneriyorum.

Yan sistemimde rx560xt var suan. Kardeşim o sistemden genelde warzone ve PUBG oynuyor herhangi bir sorun yasamadim şimdiye kadar. Watmann ile tanışmadım şükürler olsun.
Doğrudur hocam ama ben çok duyduğum için belirtmek istedim belki de sizin kart şanslı :)

Doğrudur hocam ama ben çok duyduğum için belirtmek istedim belki de sizin kart şanslı :)
Hocam cok ticaretini yaptim amd kartların ve 2 kartta bu sorunu gordum onlarda da psuyu değişince sorun yasqmadim. Yani suan bu sorunu yaşayan varsa %99 sistem uyusmazligindan yasar.

Hocam cok ticaretini yaptim amd kartların ve 2 kartta bu sorunu gordum onlarda da psuyu değişince sorun yasqmadim. Yani suan bu sorunu yaşayan varsa %99 sistem uyusmazligindan yasar.
Doğrudur hocam düşük wattlı veya dandik psulardan mı kaybaklı diyorsunuz o zaman

Doğrudur hocam düşük wattlı veya dandik psulardan mı kaybaklı diyorsunuz o zaman
Hocam bende thermaltake'nin baya eski bir psu su vardi ve eski olduğu icin doğal olarak verdiği watt dusmustu. Ben ondan diye tahmin ediyorum. Şuanda corsair cv650 var 4 aydır. Ve 4 ayda belki 5 6 tane kart denedim sorun olmadi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,338
Üyeler
183,099
Son üye
Ax9ghcz
Geri