6 7Arkadaşımda 1 fanı değişmiş Asus Rog 2070 8gb var satmak istiyor garanti bitik. Kaça satılır?
4.5 ile 5.5 arasina gider buyuk ihtimalle bakimsiz ise dediginiz karti 60 dereceli testlisi 6k suandaFatura yok tr kutulu min kaça gider bakımsız sanırım furmark kötü olacaktır
o paraya 2060 vermiyorlar knk4.5 ile 5.5 arasina gider buyuk ihtimalle bakimsiz ise dediginiz karti 60 dereceli testlisi 6k suanda
5 altında verilmemesi lazım benceFatura yok tr kutulu min kaça gider bakımsız sanırım furmark kötü olacaktır
bana kalırsa tertemiz bakımı yapılıp o şekilde satılmalı 2060 ları koyuyorlar 5 6 ya yada içi açılmadıysa öyle sat daha hızlı gidebilirFatura yok tr kutulu min kaça gider bakımsız sanırım furmark kötü olacaktır
garantisi bitmis ortalama 3 yildir kullaniliyordur diye dusunuyorum bakimsiz yani alindigindan beri bakim yapilmamis buyuk ihtimalle herkes biliyor bakim yapilirsa 6.5 7 ye gidilecegini hocam.o paraya 2060 vermiyorlar knk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5 altında verilmemesi lazım bence
bana kalırsa tertemiz bakımı yapılıp o şekilde satılmalı 2060 ları koyuyorlar 5 6 ya yada içi açılmadıysa öyle sat daha hızlı gidebilir
bir bakımla o kadarda fiyat artmaz abartmayalım da zaten o kadar edergarantisi bitmis ortalama 3 yildir kullaniliyordur diye dusunuyorum bakimsiz yani alindigindan beri bakim yapilmamis buyuk ihtimalle herkes biliyor bakim yapilirsa 6.5 7 ye gidilecegini hocam.
çokta önemli değil knk sen aç ilanı 6500 7k danFatura yok tr kutulu min kaça gider bakımsız sanırım furmark kötü olacaktır
sari sitede o fiyatlara cok teklif gelmis bir bakim ile guzrl fiyata satilabilecek kart iyi degerlendirmek lazim dediklerinizde yanlis yok bu arada hocam iyi forumlarbir bakımla o kadarda fiyat artmaz abartmayalım da zaten o kadar eder
çokta önemli değil knk sen aç ilanı 6500 7k dan
2070 in edecegi max rakam 6k fazlası etmez sizde 5.5 bandına satarsınızBanada ekran kartı lazım sistemde ekran kartı yok 1-10 k arasına ne alabilirim 2. el yada 0
5,5k gibi bir şey hocamArkadaşımda 1 fanı değişmiş Asus Rog 2070 8gb var satmak istiyor garanti bitik. Kaça satılır?
2. el de garantisi bitiklere karşı güvenemiyorum ya hiç bakım da yapmadım kartlara kullan atcıyım ben hocam sistem dahil2070 in edecegi max rakam 6k fazlası etmez sizde 5.5 bandına satarsınız
7-8 bandına 3060 ve ti lar dolu