Samsung mu Xiaomi mi ?

Reaksiyon skoru
65
Redmi note 14pro 5g mi Samsung a55 - a56 mı ? Şuan redmi note 8pro kullanıyorum 4 yıl oldu kaç defa düşürdüm saatlerce oyun oynadım memnum kaldım taş gibi arkadaş oldu bana. Redmiden devam etsem mi Samsunga mı geçsem sizce ?

(Samsung adaptör kılıf vermiyor ve ekran gövde oranını hiç sevmiyorum)

Redmi note 14pro 5g mi Samsung a55 - a56 mı ? Şuan redmi note 8pro kullanıyorum 4 yıl oldu kaç defa düşürdüm saatlerce oyun oynadım memnum kaldım taş gibi arkadaş oldu bana. Redmiden devam etsem mi Samsunga mı geçsem sizce ?

cidden alıstıysan redmiye redmiden devam edebilirsin bende redmiden samsunga gecmeye calıstım ama içime sinmedi hiç bir zaman tam olarak ama soyliyeyim redmi a55 az bişe daha iyi a56 dan kotu

cidden alıstıysan redmiye redmiden devam edebilirsin bende redmiden samsunga gecmeye calıstım ama içime sinmedi hiç bir zaman tam olarak ama soyliyeyim redmi a55 az bişe daha iyi a56 dan kotu
işlemci tarafı olsun yazılım desteği olsun hertürlü Samsung ama Xiaomi hayranlığı var sanırım üstümde çok alıştım çok memnun kaldım. Yeni versiyonlar eskisi gibi sağlam sorunsuz değil diyorlar ama bilemiyorum..

Yazılım, Tasarım, Premium hissiyatı gibi şeyler yüzünden Samsung.
tasarım olarak olsun kavisli ekran ince çerçeve olsun ele oturuşu olsun Xiaomi daha pre his veriyor bana teknosada baktım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kalite olarak samsung reklam istiyorsan xiaomi :D
Reklam kapatılıyor falan diyorlar o mevzu kesin mi acaba. Sırf kutusu boş diye samsung almamaya çalışıyorum.

bütçeniz ne kadar hocam

cihazlar kadar yazılımlarda önemli artık one ui7 kullanmak varken sorunlu xiaomiler kullanılmaz bende s21fe 2. nesille a55 arasındayım karar vermedim :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,852
Üyeler
185,179
Son üye
fatih2792
Geri