BT varsa bilgisayarda çalışır hocammasaüstü bilgisayar da çalışıyor mu
alsammi bilemedim genelde fps oyunu ve war thunder oynuyorum mk11 vardi bide twk tüm oynadigimBT varsa bilgisayarda çalışır hocam
PC ile sadece kablolu olarak çalışıyor diyor üreticinin sitesinde.Önceden almıştım ancak kablosuz olayını çözemedim.
Arkadaşlar öncelikle bu benim ilk incelemem hatalar olursa söylerseniz sevinirim.
Çoğu kişi biliyordur her aliexpress indirim konusunda paylaşılır fakat hiç kimsenin bu gamepad hakkında bir fikri yok bende bunun için bir inceleme yapma gereği duydum beğenmenizi umuyorum.
Teslimat Süresi Ve ürünün fiyatı
Ürünü 11 Kasım'da sipariş ettim 15 aralık'ta Geldi 34 günde elime ulaşmış oldu.
Ürünün fiyatına gelirsek ben vergi dahil 368 TL'ye aldım.
Link
Paketleme kutu içeriği
Paketlemesi baya bi sağlam. Kutu içeriğinde kullanma...
- yaman..k
- Cevaplar: 28
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
Olması lazım ya kullanan biri vardı bı bakiyim bende
Ben de hiç denemedim, deneyeyim bakayım.Olması lazım ya kullanan biri vardı bı bakiyim bende
Videoya baktım da ek bir adaptör kullanmış, o adaptörü ayrıca satın almış (sanırım PS5 kolları için de kullanıyor).Kablosuz kullanmış videoda sıkıntı yok @overkill
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
600 liraya daha iyisi yok hatta 1.5kya kadar muadili yok
Tablete de bağlamış ekstra aygıt kullanmadan eşleştirme modunu açıp BT den deneyebilirmisinizVideoya baktım da ek bir adaptör kullanmış, o adaptörü ayrıca satın almış (sanırım PS5 kolları için de kullanıyor).
Ben bluetooth üzerinden bağladım ve "Pro Controller" olarak görüyor ancak kontrolcü olarak kullanamıyorum.
Bluetooth moduna geçip PC'ye bağlıyorum zaten ama çalışmıyor. Android tarafında sorun yok bu arada.Tablete de bağlamış ekstra aygıt kullanmadan eşleştirme modunu açıp BT den deneyebilirmisiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Home + b tuşuna basılı tutup BT moduna geçebilirsiniz hocam
Allah Allah bilemedim o aygıt kaç TL bilginiz varmı alınır gibiydi aslidnaBluetooth moduna geçip PC'ye bağlıyorum zaten ama çalışmıyor. Android tarafında sorun yok bu arada.