n3r3plAx
80+
- Reaksiyon skoru
- 316
su an s24 plustan yaziyorum zaten satmak icin aldim heheheheAdam onalyanmamis siparisi satiyor![]()
su an s24 plustan yaziyorum zaten satmak icin aldim heheheheAdam onalyanmamis siparisi satiyor![]()
Lenovo monitörleri iptal etmişlerdi ben thh ile almıstımhepsiburada iptal etmez öncede casper monitor 250tl sattığı zamanda falan aynısı oldu
hepsiburada iptal etmez öncede casper monitor 250tl sattığı zamanda falan aynısı oldu
Oyle bir durumda nasil bir dilekce yazmamiz lazimLenovo monitörleri iptal etmişlerdi ben thh ile almıstım
onu iptal etmeyen bunu da etmez o zamanhepsiburada iptal etmez öncede casper monitor 250tl sattığı zamanda falan aynısı oldu
Ben atarım öyle bi durum için dilekçeyiOyle bir durumda nasil bir dilekce yazmamiz lazim
kargo kapisinda bekleriz dagitima cikmadan aliriz onu rahatta kalarkadaslar hepsiburada uzerinden yakin zamanda ben de 12700k bir urun almistim cok ucuz fiyata. soyle soyleyeyim kargo dagitimda iken bile iptal edebiliyorlar siparisi. nereden biliyorsun diye sormayin![]()