GörkemW
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,047
Abi bunu alacagima iphone 16 alirim daha iyiS24 Ultra. Geçen senenin amiral gemisi. Satıcı Teknosa. Fiyat süper, kaçırmayın
Abi bunu alacagima iphone 16 alirim daha iyiS24 Ultra. Geçen senenin amiral gemisi. Satıcı Teknosa. Fiyat süper, kaçırmayın
Abi bunu alacagima iphone 16 alirim daha iyi
Hocam çok ii fiyat 17 binlik cihazda bire birmi herşeyi ekran kalitesi vs ..?Linçlemeyin yd 24 ultrayı 17 bine aldım.
İkinci el knk ondan ucuzNereden (ç)aldın? ! Ciddiyim, bizde alalım.
Cihaz orijinal sadece ikinci el. Tr 15 pro dan geçtim ön kamerası rezalet onun dışında pil performansı iki katlıyor.![]()
Kamera konusunda iphone kadar değil hocam arka kamera neysede ön kamerası cidden kötü samsungunSamsung daha iyi. Yurt dışı fiyatlarından belli klasmanı. Top tier ürünleri dışında Türkiye'de premium algısını nasıl sürdürdüğünü anlamıyorum. Heralde arapların which one is the best diye sorup, en pahalısını aldıklarında duydukları özgüvene benzer bir şey.![]()
Pro ayara geçip iso'yu oynaman gerekiyor genelde android de. Söylediğin şeyi tahmin edebiliyorum, doğal olmuyor renkler gibi. Bu google pixel dışında yaygın bir durum ve sebebi yazılım gibi gözüküyor.Kamera konusunda iphone kadar değil hocam arka kamera neysede ön kamerası cidden kötü samsungun![]()
Laptop kamerası gibi aynenPro ayara geçip iso'yu oynaman gerekiyor genelde android de. Söylediğin şeyi tahmin edebiliyorum, doğal olmuyor renkler gibi. Bu google pixel dışında yaygın bir durum ve sebebi yazılım gibi gözüküyor.
Biraz abartıyorsun sanki.Laptop kamerası gibi aynen
Sormayın hocam şuan türkiyede defactoda asgari ücret ile çalışan adam bile kredi çekip iphone alıyor hastalık bu bildiğinSamsung daha iyi. Yurt dışı fiyatlarından belli klasmanı. Apple'ın Top tier ürünleri dışında Türkiye'de premium algısını nasıl sürdürdüğünü anlamıyorum. Heralde arapların which one is the best diye sorup, en pahalısını aldıklarında duydukları özgüvene benzer bir şey.![]()
Tasarrufun büyüğü küçüğü olmaz. Lakin ciddi bir fark. Ben almıyorum ama alana da mani olmam. Aradaki fark 12-24-36 aylık telefon faturan olabilir mesela.Kesinlikle laf sokmak için söylemiyorum lütfen yanlış anlamayın. 55.000 lira olan telefonun 51.869 olması sizin için fırsat mı arkadaşlar? Yani bir anda aa bu telefonu almalıyım bu fiyata çok mantıklı mı diyorsunuz? 51.869 lira da çok para 55.000 lira da çok para. Bu kadar yüksek fiyatlara telefon alacak arkadaşların 3bin liranın peşinden koşması biraz garip geliyor bana.
Almayı düşünen arkadaşlar için gayet iyi bir indirim olmuş, 3-4bin TL az para değil, asgari ücretli çalışanın 3 günlük maaşı, öyle düşününKesinlikle laf sokmak için söylemiyorum lütfen yanlış anlamayın. 55.000 lira olan telefonun 51.869 olması sizin için fırsat mı arkadaşlar? Yani bir anda aa bu telefonu almalıyım bu fiyata çok mantıklı mı diyorsunuz? 51.869 lira da çok para 55.000 lira da çok para. Bu kadar yüksek fiyatlara telefon alacak arkadaşların 3bin liranın peşinden koşması biraz garip geliyor bana.