🔥İndirim S24 Ultra 256gb 51.869 TL 🔥🔥

Samsung daha iyi. Yurt dışı fiyatlarından belli klasmanı. Apple'ın Top tier ürünleri dışında Türkiye'de premium algısını nasıl sürdürdüğünü anlamıyorum. Heralde arapların which one is the best diye sorup, en pahalısını aldıklarında duydukları özgüvene benzer bir şey. :cool:

Son düzenleme:
Samsung daha iyi. Yurt dışı fiyatlarından belli klasmanı. Top tier ürünleri dışında Türkiye'de premium algısını nasıl sürdürdüğünü anlamıyorum. Heralde arapların which one is the best diye sorup, en pahalısını aldıklarında duydukları özgüvene benzer bir şey. :cool:
Kamera konusunda iphone kadar değil hocam arka kamera neysede ön kamerası cidden kötü samsungun 🤣

Kamera konusunda iphone kadar değil hocam arka kamera neysede ön kamerası cidden kötü samsungun 🤣
Pro ayara geçip iso'yu oynaman gerekiyor genelde android de. Söylediğin şeyi tahmin edebiliyorum, doğal olmuyor renkler gibi. Bu google pixel dışında yaygın bir durum ve sebebi yazılım gibi gözüküyor.

Samsung daha iyi. Yurt dışı fiyatlarından belli klasmanı. Apple'ın Top tier ürünleri dışında Türkiye'de premium algısını nasıl sürdürdüğünü anlamıyorum. Heralde arapların which one is the best diye sorup, en pahalısını aldıklarında duydukları özgüvene benzer bir şey. :cool:
Sormayın hocam şuan türkiyede defactoda asgari ücret ile çalışan adam bile kredi çekip iphone alıyor hastalık bu bildiğin

Kesinlikle laf sokmak için söylemiyorum lütfen yanlış anlamayın. 55.000 lira olan telefonun 51.869 olması sizin için fırsat mı arkadaşlar? Yani bir anda aa bu telefonu almalıyım bu fiyata çok mantıklı mı diyorsunuz? 51.869 lira da çok para 55.000 lira da çok para. Bu kadar yüksek fiyatlara telefon alacak arkadaşların 3bin liranın peşinden koşması biraz garip geliyor bana.

Kesinlikle laf sokmak için söylemiyorum lütfen yanlış anlamayın. 55.000 lira olan telefonun 51.869 olması sizin için fırsat mı arkadaşlar? Yani bir anda aa bu telefonu almalıyım bu fiyata çok mantıklı mı diyorsunuz? 51.869 lira da çok para 55.000 lira da çok para. Bu kadar yüksek fiyatlara telefon alacak arkadaşların 3bin liranın peşinden koşması biraz garip geliyor bana.
Tasarrufun büyüğü küçüğü olmaz. Lakin ciddi bir fark. Ben almıyorum ama alana da mani olmam. Aradaki fark 12-24-36 aylık telefon faturan olabilir mesela.

Almayı düşünen arkadaşlar için gayet iyi bir indirim olmuş, 3-4bin TL az para değil, asgari ücretli çalışanın 3 günlük maaşı, öyle düşünün

Geri