Allahyolunda
80+
- Reaksiyon skoru
- 164
S24 Ultra. Geçen senenin amiral gemisi. Satıcı Teknosa. Fiyat süper, kaçırmayın
Yeni yıldan önce çok güzel fırsat.S24 Ultra. Geçen senenin amiral gemisi. Satıcı Teknosa. Fiyat süper, kaçırmayın
Telefonum olmasa yapıştırırdım.Yeni yıldan önce çok güzel fırsat.
Kesinlikle ama kumlanma sorununa dikkat etmek lazım bir ara kronikti.Telefonum olmasa yapıştırırdım.
honor farklı Samsung farklı o bütçe amiral gemisi bu telefonun hasıM7pro varken 51-52 civarı 8 elite işlemcisi ile daha mantıklı seçim olur.
7 sene güncelleme+ one iu 8 der geçerim. Çok sıkı bir oyuncu değilsen aradaki farkı anlamazsın bile. Ekranıda daha iyi + kalem. Gündelik hele hiç anlamazsın farkını.M7pro varken 51-52 civarı 8 elite işlemcisi ile daha mantıklı seçim olur.
Bende yd si var çok şükür öyle bir şey olmadı. Ulan bu fiyatlara düşeceğini bilsem 33 e yd almazdım.Kesinlikle ama kumlanma sorununa dikkat etmek lazım bir ara kronikti.
Hocam kaç saat ekran süresi alıyorsunuz günlük wifi+mobil verdieBende yd si var çok şükür öyle bir şey olmadı. Ulan bu fiyatlara düşeceğini bilsem 33 e yd almazdım.
İşte insan bilemiyor.. Kayıtlıysa gene sıkıntı olmazda kayıtsızsa zor. Seneye daha düşer mi bilemiyorum. S26 serisi çıkıcak ama bir yandanda her şeye zam vs. geliyor. Görücez zamanla.Bende yd si var çok şükür öyle bir şey olmadı. Ulan bu fiyatlara düşeceğini bilsem 33 e yd almazdım.
Yanılmıyorsam honor da 4-5 yıl güncelleme veriyor hatta avrupa ya 7 yıl. Ekran konusunda katılmıyorum s24 te kumlanma sorunu var s23u ekranı çok daha iyi. Kalem kullanan için güzel. Açıkçası ben hiç kullanmıyorum yerinde duruyor. İşlemci farkı bir yıla kalmaz güncellemeler ile daha belirgin olur maalesef planlı eskitme yapılıyor.7 sene güncelleme+ one iu 8 der geçerim. Çok sıkı bir oyuncu değilsen aradaki farkı anlamazsın bile. Ekranıda daha iyi + kalem. Gündelik hele hiç anlamazsın farkını.
S24 Ultra. Geçen senenin amiral gemisi. Satıcı Teknosa. Fiyat süper, kaçırmayın
normalde piyasası ne kadar ki bununTelefonum olmasa yapıştırırdım.
55knormalde piyasası ne kadar ki bunun