❌İndirim Bitti! Samsung S24+ 256GB 23.599₺

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Mobil Hepsiburada otomatik referans atıyor. Ve bildiğim kadarıyla telefonlarda Linkgelir işlemiyor. İade edilen ürünlere de ödeme yapılmıyor. Adam dümdüz indirim paylaşmış her şeyde kötülük aramayın.
Öncelikle alttaki yazıyı okuyun, alttaki yazının olmama ihtimalî yok. Son günlerde de birçok kullanıcı art arda paylaşıyor refli linkleri. Mobil uygulamadan link paylaşınca da bu şekilde kısa paylaşır ancak refli olmaz. Asıl meseleye odaklanmadınız mı?

1749047175195.webp

Öncelikle alttaki yazıyı okuyun, alttaki yazının olmama ihtimalî yok. Son günlerde de birçok kullanıcı art arda paylaşıyor refli linkleri. Mobil uygulamadan link paylaşınca da bu şekilde kısa paylaşır ancak refli olmaz. Asıl meseleye odaklanmadınız mı?
Referanslı oluyor Linkgelir aktifse. Mobil uygulamadan paylaştığım linkten biri satın alınca bana para geliyor. Ben suistimal etmiyorum güzel indirim görürsem paylaşıyorum o ayrı da. İndirimleri de insanlar faydalansın diye paylaşıyorum Hepsiburada dışı indirim gördükçe onları da paylaşıyorum. Konu sahibinin de kazanç amaçlı paylaştığını düşünmüyorum. Zaten telefon kategorisinde Linkgelir gelir sağlamıyor.

Konu sahibinin de kazanç amaçlı paylaştığını düşünmüyorum.
Ürünler görüldüğü gibi paylaşılıyor, linklerin de paylaşımı böyle oluyordur muhtemelen. Farkında olmadan paylaşım yapılması da mümkün, önemi azdır veya çoktur ancak dikkat gerekiyor.
Zaten telefon kategorisinde Linkgelir gelir sağlamıyor.
Bu mesele de kaba taslak önemli, gelir sağlayabilecek çoğu kategori bazında önemli. Meselenin aslı önceki mesajda yer alıyor zaten.

1749047908258.webp

Bu da ayrı bir konuymuş. IBAN numarasıyla bardak satan biri vardı, benzer konular.

Son düzenleme:
İyi ya sabah sabah aksiyon eğlence mutluluk tüm hormonları ortaya karışık saldık gitti.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,533
Üyeler
192,744
Son üye
elydiscord
Geri