🔥İndirim 9060 xt çıkış yaptı 16 (17999) ve 8 versiyonları ekliyorum

kral incelemeyi ben yapmadım hardware unboxed yaptı oraya söyleyebilrisiniz
İncelemede bir sorun yok zaten, bazı oyunlarda başa baş performans gösteriyorlar. Bazılarında 5060 ti biraz daha önde, bazı oyunlar Nvidia partnerliği olduğı için fark çokmuş gibi gözüküyor. Şam şeytanlığı yapmanın alemi yok.

Hepimiz için geçerli bu durum zaten, acil ihtiyaç ise tercihen alabilirsin evet olabilir, ancak sistemi olan, aciliyeti olmayan ya a 3-5 ayda PC toplayan insanlar var. Tavsiye ederken segmenti içerisindeki rakip ürünleri konuşmak zorunda herkes, RX 7700 XT, 7800 XT, RTX 5060 TI. Bunları konuşmadan dümdüz gidin alın mı desin insanlar?
Yoo konuşulsun tabii, zaten parası olan onları alıyor, ama 5060ti 16gb ile aradaki fark 100 dolar, fiyat/performans olarak bakarsan 9060xt mantıklı tercih. 9060xt 16 gb parasına anca 5060 8gb alırsın, o kartı da havada karada tokatlıyor. Performans segmenti değil fiyat segmenti olarak bakarsanız rahat edersiniz. He sizin gözünüzde 18 binle 22 bin arasında fark yoksa ne ala. Ben ev geçindiriyorum, ay sonu 1000 liraya bile muhtaç oluyorsun.
Fiyatlandırma keşke daha iyi olsa ama olması gerekenden 40 dolar fazla, onu da devlet ve aracılar bölüşüyor maalesef. İmkanı olan yurtdışından getirtsin, garantisi olmayacak ama ona göre.

İncelemede bir sorun yok zaten, bazı oyunlarda başa baş performans gösteriyorlar. Bazılarında 5060 ti biraz daha önde, bazı oyunlar Nvidia partnerliği olduğı için fark çokmuş gibi gözüküyor. Şam şeytanlığı yapmanın alemi yok.
neyin şam şeytanlıgını yapacagım rt oyunlarında rezalet kart üstüne nvdia da mfg var amd de yok mfg yi eklersek nvdia yok ediyor kaltie bozmadan aradaki fark 3k çok az fark bu fark git direkt 5060ti 16 al geç amd alınmaz 18 e daha düşük kart

1749131228588.webp

Daha ucuza 7700 XT var;

Biraz daha bütçe ayırabilen varsa; RT bile açıp takılabileceğini var.

anlaşma ile alakası yok. indiana jones'da yapılan test full ray tracing yani path tracing olarak geçiyor. nvidia'nın avantajı ray tracing'e ne kadar yük binerse o kadar ortaya çıkıyor. 9000 serisi ortalama bir ray tracing performansı var fakat bu tarz tamamen ışıklandırmayı ray tracing üzerinden yapan oyunlarda fark çok fazla oluyor. indiana jones'da ray tracing orta ayarda olsa büyük ihtimal fark %'lik olarak çok daha azalacaktır.

%10 daha ekler 7800XT alırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten 370 dolarla fiyati 15k falan oluyo Tr için 18 e cikis yapmasi fena degil bence fiyatlari
370 dolar satış fiyatı. Firmalara 250 dolardan geldiğini düşün.

Ekran kartını alabilmek için 1 ay boyunca bu sıcaklarda eşşek gibi çalışmamız lazım.

12999TL 8G
14999TL 16G
Üstünü vermeyin boşa para harcayıp bunlara kazandırmayın. 2. El temiz gpu alın.

Geri