2500 TL Gamepad Önerisi

XBOX ve dualsense kolları Pc İçin hiç mantıklı değil.
Cyclone2 en iyi ürün olur alabileceğin.
Parolapara kullanmadıysan ve gizalada parolapara geçiyorsa 3200 - indirim ile alabilirsin oradan.
Aksi takdirde xbox al diyeceğim ama ona şarj kiti ve pil alacaksın bi de zaten cyclone 2 fiyatını geçecek :D
Birde sanırsam bu fiyata
Alıntıyı görüntüle
İyzico ile aynı mantık ama bunun kartı troy, dolayısıyla her yerde geçmiyor kontrol etmek gerek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cyclone 2 pro kontrolcü aga dualsense ile xboxla falan rakip değil. Xbox elite, dualsense edge rakipleri.
Gecikme mecikme olmaz merak etme ayrıca arka tuşlara fifada çalım falan atayabilirsin 2 adet arka tuşu var.
Anladım hocam bu fiyata mechanike G5 falan da alınabilir diyorlar da ondan merak ettim teşekkürler az inceleyeyim yazacağım size teşekkürler

İyzicoyu kullandım ancak Parolapara olayını bilmiyorum şuan iyzico bakiyemde 1100 tl var
Parolapara ilk alışverişe 400tl indirim veriyor. İyzico ile öde diyip parolapara kart bilgisi girince iki kampanya birleşiyor.

Parolapara ilk alışverişe 400tl indirim veriyor. İyzico ile öde diyip parolapara kart bilgisi girince iki kampanya birleşiyor.
Gizala'da iyzico ile ödeme yok 1100 tl iyzico bakiyem var diye bu kadar rahatlamıştım Gizala'dan alışverişim biraz zor kısacası

Gizala'da iyzico ile ödeme yok 1100 tl iyzico bakiyem var diye bu kadar rahatlamıştım Gizala'dan alışverişim biraz zor kısacası
Gizala da 3000 den 3300 e çıktı. Sadece parolapara geçer.

Bu iyzico parasını bir yerden çekebilme ihtimalim yok mu ya orda kalmasın bunda kullanayım çekilemez diye geçiyor ama yok mu bir yolu?
Kart numarası ile yükleme yapabildiğin yerler vardı. Evdekilerden nakit alıp Fatura ödeyebilirsin.

Bu iyzico parasını bir yerden çekebilme ihtimalim yok mu ya orda kalmasın bunda kullanayım çekilemez diye geçiyor ama yok mu bir yolu?
vodafone pay aç oraya çek iyzicodaki parayı herhangi bi bankamatikten qr ile çek

Var mı bir rehberi hocam kafam basmadı pek :D

Bunun bi rehberi var mıdır peki :D
bilmiyorum hocam önceki iyzico konularında çok konuşuldu basit zaten 4 ürünün parasını çektim böyle işe yarıyor yani direkt nakit çekiyorsun

Var mı bir rehberi hocam kafam basmadı pek :D

Bunun bi rehberi var mıdır peki :D
Vodofone Pay uygulaması ayrıca heryerde geçerli %10 veriyor (100₺)

Ben bir deniyim hocam teşekkürler Cyclone 2 alacağım muhtemelen update geçerim 3 gün içerisinde
Tamamdır bende ücretsiz kargoyu halledebilirsem 2100tl ye whatgeek den alacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,295
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri