Gamermarkt icra ve dava tehdidi

Sattığın hesapta yapılan alışverişleri belgeleyebiliyorlar mı? Kendileri giremediği hesapta neye göre değer belirlemiş de senden istiyor vermezsen dava açabiliyor? Kendileri satışta sadece bir aracı. Şayet dolandırılma varsa davayı alıcı açar aracı site değil. Resmen şantaj yapıyorlar.
KVKK gereği paylaşamıyorlarmış, yersen. Sen bana resmi bir belge sunmazsan, Whatsapp üzerinden yazdığın tutarın benim için bir geçerliliği yok ki. Sen oraya 4000₺ de yazabilirsin 40000₺ de yazabilirsin. Maile de yanıt vermiyorlar. Sundukları resmi bir belge yok kısacası.

2023 kasım ayında davaya itiraz ettim dava hala açık hiçbir şey olmuyor ödemeyin şu parayı
Davaya mı itiraz ettiniz icraya mı ? Ve dedikleri ücret başta ne kadardı itiraz edince ne kadar oldu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mahkemeyi kayıp mı edip ödemiş ?
Burada birisi 35K ödedim demişti bi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar olay aslında bizim hesabın ilk sahibi olup hesabı çekmemizi iddia etmeleri değil. Biz çeksek de çekmedekte sorumlu bizmişiz. Bu kanunen ne kadar geçerli evet satış sözleşmesini tüm satıcılar kabul etmiş oluyor ama kanunen geçerli mi ?

Hesabını onlara sattığının kanıtı varsa ve bütün banka bilgilerinin çıktıları falan hazırsa bir şey yapamazlar. Nereye çekebilirsin ki hesabı? Araştırsınlar dursunlar, bir şey olmaz bence.

2024 eylül tarihlerinde gamermarkt üzerinden hesap satmıştım. Hesaplar geri çekildiğine dair bana ulaştılar. Bende geri çekmediğimi belirttiğimde bana ; Siz veya bir başkası çekse dahi satıcı sorumludur diyerek işlem başlatacaklarını söylediler.
Bende araştırmam sonucu bu icraya 1 hafta içinde itiraz edip beklemem gerekiyor. Eğer karşı dava açarlarsa ne yapmalıyım kazanabilirler mi benim çekmediğim hesaplardan ben sorumlu tutulup ödemek zorunda kalır mıyım ? Şu anda 10 bin tl isteniyor. İlerde artacaktır avukat dosya masraflarından dolayı.
Bu aralar bu hesap satış sitelerinden dava tehdidi aldım diye çok fazla konu görüyorum , garip bir durum. Bu kadar kişinin açması normal gelmiyor bana, hesap satıcıları dolandırıcı değilse bu hesap sitelerinin altından bir şey çıkacak gibi :D

Davaya itiraz edin bir şey olmaz ödemeyin parayı böyle firma olmaz olsun

Bana alıntıdaki gibi döndüler kısacası Whatsapp tacizi bitti. Devamını göreceğiz, var mı sende gelişme? @RickSanchez2416

Talep ettiğiniz veriler alıcı bilgileri içermesi sebebi ile KVKK kuralları gereği paylaşılamamaktadır. Tüm kanıtları işlem yasal sürece aktarılınca yasal kurumlardan görmeyi talep edebilirsiniz. Yanıtınıza istinaden işlem dosyası avukat birimine transfer edilmiştir. Onaylamış olduğunuz satış sözleşmesine istinaden prosedüre uygun şekilde sonuçlandırılacaktır.

ödeyip ödemeyeceğim kesin değil kararsızım. 10 k için çok daha büyük meblağ ihtimali olduğu için çekiniyorum açıkçası.

ödeyip ödemeyeceğim kesin değil kararsızım. 10 k için çok daha büyük meblağ ihtimali olduğu için çekiniyorum açıkçası.
Olm para kazandırmayın la şu firmalara, verme kardeş para felan, itiraz et ilamsız icra takibine olur biter senden zorla para almaya hakları yok

2024 eylül tarihlerinde gamermarkt üzerinden hesap satmıştım. Hesaplar geri çekildiğine dair bana ulaştılar. Bende geri çekmediğimi belirttiğimde bana ; Siz veya bir başkası çekse dahi satıcı sorumludur diyerek işlem başlatacaklarını söylediler.
Bende araştırmam sonucu bu icraya 1 hafta içinde itiraz edip beklemem gerekiyor. Eğer karşı dava açarlarsa ne yapmalıyım kazanabilirler mi benim çekmediğim hesaplardan ben sorumlu tutulup ödemek zorunda kalır mıyım ? Şu anda 10 bin tl isteniyor. İlerde artacaktır avukat dosya masraflarından dolayı.
Banada gecen yaz bos yere 6 k icra yolladilar itirazda etmedim odersemde ne yim bu kadarda buyuk konusuyorum gene baslikta gordum sinirlendim

1 yıl once ekim civarı sattıgım bir hesab için dün gece banada yazılmış wp üzeri yazılan yazı bu :
Merhaba,

GamerMarkt sitesini temsilen sizinle iletişime geçmiş bulunmaktayız. Satış yaptığınız sözleşme uyarınca satmış olduğunuz "SPEX40" kullanıcı adlı hesapta yaşanan geri alınma durumu sonucu oluşan, alıcının mağduriyeti sebebiyle hesabın iadesinin sağlanması gerekmektedir. Lütfen sorunun çözümü ve ek yaptırımlar oluşmaması için bizimle gün sonuna kadar buradan iletişime geçiniz.

Hesap iadesi için;

1-) Teslim etmeniz gereken hesabın bağlı olduğu e-posta adresini yopmail uzantılı bir e-posta adresi ile değiştirmelisiniz.
2-) Hesabın kullanıcı adı, şifresi ve e-posta adresini (yopmail uzantılı) "[email protected]" mail adresimize iletmelisiniz.

Yopmail adresi oluşturmak için bağlantıyı kullanabilirsiniz: https://yopmail.com/en/email-generator

Uyarı: Hesap Kilitli/Yasaklı durumdaysa teslim alınamamaktadır.

Anlayışınız için teşekkür eder, iyi ve sağlıklı günler dileriz.

Saygılarımla

İlk kez boyle bişe ike karşılaşmaktayım ne yapmam gerek sizin durumunuz ne şuanda naptınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,427
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri