5070 SİSTEM NASI NELERİ DEĞİŞTİRMELİYİM

3 k fazla değilmi bide diğerlerini değiştirdin mi
1749322640355.webp

şu şekil yaptım. fazladır belki ama psu kalite açısından en iyisi olmalı bence

Senin attığın sistemi beğendim fakat 3 k ya kasa arttırmak ve kule tipinin yetip yetmiyeceği hakkında hala bir takım takıntılarım
kule tipinin yetip yetmeyeceğini kime sorarsan yeter der ama iyi bir kule tipi olmak şartıyla rampage gibi markalarla değil. kasa konusuna gelirsek nzxt kaliteli bir marka ucuz etin yahnisi yenmez

kule tipinin yetip yetmeyeceğini kime sorarsan yeter der ama iyi bir kule tipi olmak şartıyla rampage gibi markalarla değil. kasa konusuna gelirsek nzxt kaliteli bir marka ucuz etin yahnisi yenmez
Senin dediğine güveniyorum bende dün o şekil düşünüyordum fakat bugün itopyaya fiyat araştırmaya gittim illa 240 mlm sıvı soğutma olsun dediler

Senin dediğine güveniyorum bende dün o şekil düşünüyordum fakat bugün itopyaya fiyat araştırmaya gittim illa 240 mlm sıvı soğutma olsun dediler
ryzen 5 7500f /7600 i kule tipi soğutucu yeter 65w düşük TDP olduğu için. youtubeda nebi akgün var onun videolarını izle daha iyi anlarsın. Bence İtopya abartmış işi paraya dökmek istemiş

Onlar paragoz.Buyuk ihtimalle sivi sogutma diyip dandik bi gamebooster takarlar.Hava sogutma yeter bu islemciye

Yok bir sonraki gaming gecesini bekleyecem belki rx 9070xt li sistem gelir yoksa alacam bunu
Reis bugün sistem sormaya vatana gittim 82 k fiyat verdi bı 5 7500f li sisteme 30 k fiyat farkı var nerdeyse sonra dedi 60 k bandına 4060ti toplayabiliriz dedi ilk adam benle dalga geçiyor sandım sonra direk çekip gittim vatan daha kötu bir sistem için niye bu kadar fiyat istiyor

Reis bugün sistem sormaya vatana gittim 82 k fiyat verdi bı 5 7500f li sisteme 30 k fiyat farkı var nerdeyse sonra dedi 60 k bandına 4060ti toplayabiliriz dedi ilk adam benle dalga geçiyor sandım sonra direk çekip gittim vatan daha kötu bir sistem için niye bu kadar fiyat istiyor
Mağazadan öneri alma hepsi prim derdinde, sitesinden sipariş ettikten sonra gidilir yada mağazaya girmeden kafanda sistemi belirlemiş olman lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,664
Üyeler
183,155
Son üye
Nagii
Geri