evet ramler çok kötü sistemin eklemede yokVatan bir zamanlar çok f/pyi şuan fena değil ama her sistemde çöp ram kullanıyorlar bilmiyorum neden örn 5600 MHz ye cl40 kullanıyorlar garip
evet ramler çok kötü sistemin eklemede yokVatan bir zamanlar çok f/pyi şuan fena değil ama her sistemde çöp ram kullanıyorlar bilmiyorum neden örn 5600 MHz ye cl40 kullanıyorlar garip
Bide hocam bu kasada egzoz fan yokmuş eklememiz gereklimi ısınırmı4070 superli hazır sistem almıştım 1 sene kullandım sonra 4070 superi satıp 3 k daha ekleyip 5070 aldım
16 var hocamevet ramler çok kötü sistemin eklemede yok
5070e 16 çok iyi olmaz oyunlarda yüksek grafikli 2k kullancaksan 10-15 arası ram yiyorRam 16 düşünüyorum hocam
Hocam zaten monitör 1 k monitörü 2 k yaparken 1 16 daha alsam nası olur5070e 16 çok iyi olmaz oyunlarda yüksek grafikli 2k kullancaksan 10-15 arası ram yiyor
Sanmıyorum çok ısınacağınıBide hocam bu kasada egzoz fan yokmuş eklememiz gereklimi ısınırmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
16 var hocam
Sanmıyorum çok ısınacağını
Hocam merak attimde müsaitsen kasanın resmini atarmısın çalışırkenSanmıyorum çok ısınacağını
Hocam merak attimde müsaitsen kasanın resmini atarmısın çalışırken
hocam siz toplam kaça aldınız hazırmı aldınız kenddinizmi dizdiniz
Ben geçen sene aldığım için bana 40k ya mâl oldu 4070superi de satıp 5070 aldım indirimde.hocam siz toplam kaça aldınız
Nerden sattın hocamBen geçen sene aldığım için bana 40k ya mâl oldu 4070superi de satıp 5070 aldım indirimde.
he kasanız vardı sadece ekran kartını değiştirdiniz nice kullanmalar o zamanBen geçen sene aldığım için bana 40k ya mâl oldu 4070superi de satıp 5070 aldım indirimde.
Sarı sitedenNerden sattın hocam