TAKSİTLİ ALMAM GEREK BU 5070 Lİ SİSTEM Alınır mı?

Hocam nvidianın mfg muhabbeti çok umut verici 2k da görüntü bozulmadan mfg destekli oyunlarda çok akıcı fpsler alıyorum 9070xt saf güçte daha iyi olabilir ama harcadığı güç de bazen dengesiz olabiliyor.Ben 25.600 e almıştım 5070 i şuan arttı sanırım 9070xt ile fiyatları çok yakınsa eğer 9070xt seçilebilir ama ben nvidiacıyım yazılım konusunda da seviyorum beni 2k da tatmin etti vram sıkıntısı yaşamadım.
Hocam zaten bende render falanda düşünüyorum o yüzden nvida tarfındayım bende yani bu sistemi öneriyormusun

Hocam nvidianın mfg muhabbeti çok umut verici 2k da görüntü bozulmadan mfg destekli oyunlarda çok akıcı fpsler alıyorum 9070xt saf güçte daha iyi olabilir ama harcadığı güç de bazen dengesiz olabiliyor.Ben 25.600 e almıştım 5070 i şuan arttı sanırım 9070xt ile fiyatları çok yakınsa eğer 9070xt seçilebilir ama ben nvidiacıyım yazılım konusunda da seviyorum beni 2k da tatmin etti vram sıkıntısı yaşamadım.
sistemi hazırmı aldınız kendinizmi topladınız bide sizin 5070in markası nedir

valla hocam bende sistem almayı düşünüyorum araştırdım amd al banada diyorlar ama rtxin yapay zekası daha iyi dlss5 ve mfg özellikleri daha iyi ben rtx taraftarıyım vramdada sıkıntı çekmezsin
Alacakmısın hocam

Hocam zaten bende render falanda düşünüyorum o yüzden nvida tarfındayım bende yani bu sistemi öneriyormusun
Öneriyorum hocam asusun kartı hem 3 fanlı model ısınma derdi de olmaz

sistemi hazırmı aldınız kendinizmi topladınız bide sizin 5070in markası nedir
4070 superli hazır sistem almıştım 1 sene kullandım sonra 4070 superi satıp 3 k daha ekleyip 5070 aldım

Vatan bir zamanlar çok f/pyi şuan fena değil ama her sistemde çöp ram kullanıyorlar bilmiyorum neden örn 5600 MHz ye cl40 kullanıyorlar garip

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,089
Üyeler
184,103
Son üye
HogRider46
Geri