- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam nası alcaz ya 50 hepbende 40 45 arasına alabilsem 5070 alıcamda
Hocam nası alcaz ya 50 hepbende 40 45 arasına alabilsem 5070 alıcamda
Evet hocam güncel kalayım dedim ekran kartında psu da desteklediği için değiştireyim dedim mfg özelliği çok hoşuma gitti mesela hogwarts legacy oynuyorum 4070 superin 3 katı fpsler alabiliyorum 5070 te o çok keyif veriyor ve ne bir gecikme ne de bir bozulma hissediyorumhe kasanız vardı sadece ekran kartını değiştirdiniz nice kullanmalar o zaman
Mgf nedir hocamEvet hocam güncel kalayım dedim ekran kartında psu da desteklediği için değiştireyim dedim mfg özelliği çok hoşuma gitti mesela hogwarts legacy oynuyorum 4070 superin 3 katı fpsler alabiliyorum 5070 te o çok keyif veriyor ve ne bir gecikme ne de bir bozulma hissediyorum
Hocam geçen sene de çok ucuz değildi o yüzden yani benim tam 1 yıl oldu o zamanlar orta segment 4070 superli sistemler yine 40k ydı şuan 5070 in bu fiyatlara olması normal kendin toplasan 40-45 arası yapabilirsin belki ikinci elden vsHocam nası alcaz ya 50 hep
Evet o çok iyi bende 5060ti 16gb ile 5070 arasinda kaldim fiyat farkida var olmasa direk 5070 alirimdaEvet hocam güncel kalayım dedim ekran kartında psu da desteklediği için değiştireyim dedim mfg özelliği çok hoşuma gitti mesela hogwarts legacy oynuyorum 4070 superin 3 katı fpsler alabiliyorum 5070 te o çok keyif veriyor ve ne bir gecikme ne de bir bozulma hissediyorum
Multi Frame Generation. Fpsini 3 katina kadar çıkaran bi yapay zekaMgf nedir hocam
Multi frame generation açılımı , yapay zeka ile yapay piksel desteği sunuyor oyundaki fpsi arttıyorlar bunu geliştirip görüntüdeki bozulmaların da önüne geçmekte başarılı bir iş çıkarmış nvidia o yüzden yapay pikseli anlamıyorsun nerdeyse.Tabi her oyunda yok ama zamanla eklenmeye başlanıyor.Mgf nedir hocam
Hocam sen şimdi hangisini alacaksınEvet o çok iyi bende 5060ti 16gb ile 5070 arasinda kaldim fiyat farkida var olmasa direk 5070 alirimda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Multi Frame Generation. Fpsini 3 katina kadar çıkaran bi yapay zeka
Valla knk en ucuz olsun diyorsam 38k ya şu son ytde tanıtılan 5060ti olanıHocam sen şimdi hangisini alacaksın
Çok iyi değildi hocamBu 3u varmis geçen hafta cuma
Hiçbiri fp gelmedi bana. Özellikle 48k da jamesdonkey kasa kullanmışlar, ssd ve ram leride düşük tutmuşlardırBu 3u varmis geçen hafta cuma
Vatan sistem nası hocamHiçbiri fp gelmedi bana. Özellikle 48k da jamesdonkey kasa kullanmışlar, ssd ve ram leride düşük tutmuşlardır
Bence tek sorunu ramler yoksa iyi sistem bende böyle bişey almak istiyorum ama ince hesaptaki 9070xt li sistemle arasında kaldım taksit seçeneğinden ötürü vatandaki de alınabilirVatan sistem nası hocam