Öneri Gigabyte RTX 3070 TI gaming OC ThermalRıght Helıos Değişim Sonuçları

uomerlutfi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,155
BAKIM YAPILMADAN ÖNCE
Screenshot_1.webp

HELIOS ILE BAKIM YAPILDIKTAN SONRA
Screenshot_10.webp

TEST SÜRESİ 2 KATINA CIKMASINA RAĞMEN FAN HIZLARI %20 DÜŞÜŞ YAŞADI SICAKLIKLAR İSE 85 DERECE KART GÜÇ DÜŞÜRMÜŞ HALİNDE CALISIRKEN SUAN 69 DERECE MAX OLUCAK SEKILDE TAM GUCUNDE CALISIYOR ORJINALINDE BILE BU KADAR SOGUK DEGILDI. HOT SPOT SICAKLIGI İSE TAM 27 DERECE DUSTU

BAKIM YAPILMADAN ÖNCE
Alıntıyı görüntüle

HELIOS ILE BAKIM YAPILDAK SONRA
Alıntıyı görüntüle

TEST SÜRESİ 2 KATINA CIKMASINA RAĞMEN FAN HIZLARI %20 DÜŞÜŞ YAŞADI SICAKLIKLAR İSE 85 DERECE KART GÜÇ DÜŞÜRMÜŞ HALİNDE CALISIRKEN SUAN 69 DERECE MAX OLUCAK SEKILDE TAM GUCUNDE CALISIYOR ORJINALINDE BILE BU KADAR SOGUK DEGILDI. HOT SPOT SICAKLIGI İSE TAM 27 DERECE DUSTU
Baya yaramış yaklaşık 20 derece fark atmış.

Baya yaramış yaklaşık 20 derece fark atmış.
HOT SPOT 27 dereceden fazla dustu ve kartgucunu de arttırmıs oldu . üsenıyordum bayadır kartı actım macunlar dokuldu tas gıbı olmus

HOT SPOT 27 dereceden fazla dustu ve kartgucunu de arttırmıs oldu . üsenıyordum bayadır kartı actım macunlar dokuldu tas gıbı olmus
bakım yapmak gerekiyor güzel olmuş güle güle kullanın

BAKIM YAPILMADAN ÖNCE
Alıntıyı görüntüle

HELIOS ILE BAKIM YAPILDIKTAN SONRA
Alıntıyı görüntüle

Buz gibi olmuş , eline sağlık.

Sıcaklıklar hala yüksek gibi. 2 dakikada 70'e çıkması normal mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,020
Üyeler
183,505
Son üye
siyahhoodie
Geri