Cs seçkinde hile durumu nasıl şuan

Hocam valo da ben hile ile değilde smurf ile çok karşılaştım elom plattı en son masayı kırdım o günden beri hiçbir fps oyununa girmedim
Hocam 100 lük klavyeyi 75 e çevirince bi süre bıraktım bende smurf de çok var lol mü girsem en son

Hocam 100 lük klavyeyi 75 e çevirince bi süre bıraktım bende smurf de çok var lol mü girsem en son
LoL aram keyfini çıkar arada karşına script kullanan çıkar replersin

Hocam git hikayeli oyun oyna zamanı öyle bir geçirirsinki fps can sıkıyor bir zamandan sonra
Yok hocam pcde zaten 5 6 tane var hikâyeli de bi süre sonra yavaşlık tan sıkmaya başlıyor hikayeliler

Bu gün mesela elom plat elmas takılıyorum öyle geldi karşıya lap lap lap one tap atıyor ulan hiç mi body düşmez mermi %99 ya hile yada smurf mouse kiracaktim

Ne oynuyorsun mesela hocam
Hocam ben ilk crysis serisi ile girdim hikayeli oyunlara rdr 2 tlou 1 2 falan diye devam ettim şimdi ekran kartı alınca listem var onlarıda oynamaya başlacağım bu dediğim oyunları ben 2 3 kere bitirmişliğim var en az

elona bağlı değişir 25k+ oynayacaksan her maç hile gelir neredeyse.Faceit den girmen gerekir. Ama 5k ile 15k arası çok hile denk gelmiyor. ortalama 15k elolarda oynuyorum son 1 haftada 1 kez geldi hile ondan öncede ayda 1 kez falan geliyordu heralde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,956
Üyeler
185,007
Son üye
RyaeN
Geri