Hocam valo da ben hile ile değilde smurf ile çok karşılaştım elom plattı en son masayı kırdım o günden beri hiçbir fps oyununa girmedimŞöyle oyunlara başlayalım var ama hile olmaz valorant falan nasıl
Hocam valo da ben hile ile değilde smurf ile çok karşılaştım elom plattı en son masayı kırdım o günden beri hiçbir fps oyununa girmedimŞöyle oyunlara başlayalım var ama hile olmaz valorant falan nasıl
Valorantta smurf çok fazla adam radiant elo gelmiş alt ranklarda takılıp eziyor.Hocam valorant denedim chatte miyavlayan bi adam vardı benlik değil gibi
En son böyle oynadığım tür combat Armstrong orda vardı ama çok nadir bir eski oyunları tutturamadılarLeş hile her yerde seçkin maç normal dereceli ölüm kalım silahlı yarışı gırla gidiyor dostum bı bitmediler
Hocam 100 lük klavyeyi 75 e çevirince bi süre bıraktım bende smurf de çok var lol mü girsem en sonHocam valo da ben hile ile değilde smurf ile çok karşılaştım elom plattı en son masayı kırdım o günden beri hiçbir fps oyununa girmedim
O loldede çokHocam valo da ben hile ile değilde smurf ile çok karşılaştım elom plattı en son masayı kırdım o günden beri hiçbir fps oyununa girmedim
LoL aram keyfini çıkar arada karşına script kullanan çıkar replersinHocam 100 lük klavyeyi 75 e çevirince bi süre bıraktım bende smurf de çok var lol mü girsem en son
75hzle zar zor çıkmıştım masamdan oldum şimdi hikayeli takılıyorum pcden zevk alıyorumO loldede çok
sanırım ondan dolayı düşüyo başka mantıklı bir sebebi yok çünkü.Boş yere rep basıyorlar trust factor düşüyor hile geliyor hep dimi
Ne oynuyorsun mesela hocam75hzle zar zor çıkmıştım masamdan oldum şimdi hikayeli takılıyorum pcden zevk alıyorum
Çok saçma bişey 1 2 hafta oynuyorum rep yiyorum full hile sonrasanırım ondan dolayı düşüyo başka mantıklı bir sebebi yok çünkü.
Hocam ben ilk crysis serisi ile girdim hikayeli oyunlara rdr 2 tlou 1 2 falan diye devam ettim şimdi ekran kartı alınca listem var onlarıda oynamaya başlacağım bu dediğim oyunları ben 2 3 kere bitirmişliğim var en azNe oynuyorsun mesela hocam