upload ayrı güzelmiş yayın açacaksan açabilirsin oyun indirirken ortalama 5-6mb indirirsin.Arkadaşlar bugün türk telekomdan 24 mbpsden 50 ye geçiş yaptım 70 tl fark ile. Sizce iyi mi 50 mbps internet oyun felan indirirken sorun çıkarır mı
Alıntıyı görüntüle
upload ayrı güzelmiş yayın açacaksan açabilirsin oyun indirirken ortalam 5-6mb indirirsin.
Arkadaşlar bugün türk telekomdan 24 mbpsden 50 ye geçiş yaptım 70 tl fark ile. Sizce iyi mi 50 mbps internet oyun felan indirirken sorun çıkarır mı
Alıntıyı görüntüle
uploadlar herkesde düşük türkiyede galiba, 8 ms biraz kötü mü hocamAlıntıyı görüntüle
benimde download ve upload düşük ms yüksek gibi değiştirmek lazım
bu upload ile yayın açma imkanı varsa güzelmiş o haldeupload ayrı güzelmiş yayın açacaksan açabilirsin oyun indirirken ortalama 5-6mb indirirsin.
türkiyede internet altyapı sistemi kötü bence de, bundan 8 sene önce 270 kb ile oyun indirdiğimi hatırlıyorumburda iyidir avrupada dip seviye
hayır ms iyi denilecek seviyede de upload dediğinz gibi düşük her yerde yinede yayın açarsınızuploadlar herkesde düşük türkiyede galiba, 8 ms biraz kötü mü hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu upload ile yayın açma imkanı varsa güzelmiş o halde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
türkiyede internet altyapı sistemi kötü bence de, bundan 8 sene önce 270 kb ile oyun indirdiğimi hatırlıyorum.
Türkiye için orta bir internet diyebiliriz , ben de 1 hafta öncesine kadar 30 bile alamıyordum nolduysa altyapım düzelmiş artık 80-90 arası alıyorum.Arkadaşlar bugün türk telekomdan 24 mbpsden 50 ye geçiş yaptım 70 tl fark ile. Sizce iyi mi 50 mbps internet oyun felan indirirken sorun çıkarır mı
Alıntıyı görüntüle
Sizin paket 100 müydü hocamTürkiye için orta bir internet diyebiliriz , ben de 1 hafta öncesine kadar 30 bile alamıyordum nolduysa altyapım düzelmiş artık 80-90 arası alıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Evet 3 senedir 100mbps parası ödüyoruz sözde fakat 30 anca alıyorduk fakat ne olduysa son 1 haftadır falan 80-90 seviyesine çıktı.Sizin paket 100 müydü hocam
Hocam sizi kazıklamışlar 3 sene ya, 100 mbps parası ödeyip 30 mu aldınız valla o firma sıkıntılıymış ama sorununuz çözülmüş Allah'tan. Ben o tarz problemler yaşamadım Türk telekomda siz hangi firmayı kullanıyodunuz?, yada dediğiniz gibi alt yapı güncellenince artmıştır.Evet 3 senedir 100mbps parası ödüyoruz sözde fakat 30 anca alıyorduk fakat ne olduysa son 1 haftadır falan 80-90 seviyesine çıktı.
Turk Telekom işte bizimki deHocam sizi kazıklamışlar 3 sene ya, 100 mbps parası ödeyip 30 mu aldınız valla o firma sıkıntılıymış ama sorununuz çözülmüş Allah'tan. Ben o tarz problemler yaşamadım Türk telekomda siz hangi firmayı kullanıyodunuz?, yada dediğiniz gibi alt yapı güncellenince artmıştır.