50 Mbps internet iyi mi

YasinMKC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,102
Arkadaşlar bugün türk telekomdan 24 mbpsden 50 ye geçiş yaptım 70 tl fark ile. Sizce iyi mi 50 mbps internet oyun felan indirirken sorun çıkarır mı
1749546156095.webp

@jombo
1749548089583.webp

adam bu internetle dayanıyor sen 50mbps iyi mi diyorsun

Alıntıyı görüntüle
benimde download ve upload düşük ms yüksek gibi değiştirmek lazım
uploadlar herkesde düşük türkiyede galiba, 8 ms biraz kötü mü hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

upload ayrı güzelmiş yayın açacaksan açabilirsin oyun indirirken ortalama 5-6mb indirirsin.
bu upload ile yayın açma imkanı varsa güzelmiş o halde

burda iyidir avrupada dip seviye
türkiyede internet altyapı sistemi kötü bence de, bundan 8 sene önce 270 kb ile oyun indirdiğimi hatırlıyorum :D.

uploadlar herkesde düşük türkiyede galiba, 8 ms biraz kötü mü hocam

bu upload ile yayın açma imkanı varsa güzelmiş o halde

türkiyede internet altyapı sistemi kötü bence de, bundan 8 sene önce 270 kb ile oyun indirdiğimi hatırlıyorum :D.
hayır ms iyi denilecek seviyede de upload dediğinz gibi düşük her yerde yinede yayın açarsınız

Arkadaşlar bugün türk telekomdan 24 mbpsden 50 ye geçiş yaptım 70 tl fark ile. Sizce iyi mi 50 mbps internet oyun felan indirirken sorun çıkarır mı
Alıntıyı görüntüle
Türkiye için orta bir internet diyebiliriz , ben de 1 hafta öncesine kadar 30 bile alamıyordum nolduysa altyapım düzelmiş artık 80-90 arası alıyorum.

1749554697663.webp

Evet 3 senedir 100mbps parası ödüyoruz sözde fakat 30 anca alıyorduk fakat ne olduysa son 1 haftadır falan 80-90 seviyesine çıktı.
Hocam sizi kazıklamışlar 3 sene ya, 100 mbps parası ödeyip 30 mu aldınız valla o firma sıkıntılıymış ama sorununuz çözülmüş Allah'tan. Ben o tarz problemler yaşamadım Türk telekomda siz hangi firmayı kullanıyodunuz?, yada dediğiniz gibi alt yapı güncellenince artmıştır.

Hocam sizi kazıklamışlar 3 sene ya, 100 mbps parası ödeyip 30 mu aldınız valla o firma sıkıntılıymış ama sorununuz çözülmüş Allah'tan. Ben o tarz problemler yaşamadım Türk telekomda siz hangi firmayı kullanıyodunuz?, yada dediğiniz gibi alt yapı güncellenince artmıştır.
Turk Telekom işte bizimki de :)
Aradık soruşturduk altyapı yetersiz olduğu için en fazla 50 alabilirsiniz dendi ki onu da vermediler , şimdi iyi ama.

Geri