Oled monitör piyasası

VeV1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
450
Selamlar dostlar, sizce üretim teknolojisinin yaygınlaşmasıyla oled monitörler ucuzlar mı ucuzlarsa ne zaman ucuzlar? :) şimdi 2k ips bir monitöre göre 2 veya 3 katı fiyatındalar sizce 1,5 katı civarına gelir mi? ^_^

Onun dışında

Samsung Odyssey OLED G6 LS27DG612SUXUF 27" 0.03 ms 2K Pivot 240 Hz​

monitöre yorumlarınız nedir? :peepokalp:

Geçenlerde 2K 360Hz monitör vardı Samsung G6 20.600 TL mi ne düşmüş. Monitör kendisini dinlenleye alıyormuş diye satın almadım.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Geçenlerde 2K 360Hz monitör vardı Samsung G6 20.600 TL mi ne düşmüş. Monitör kendisini dinlenleye alıyormuş diye satın almadım.
Düşen 240hz olması lazım 360 hz olanın en ucuzu 30,5 k dinlenme ısındığı için herhalde ama oyuncu için sıkıntıymış Gene de fiyatı düşük olsa burun çevirmem tabi :) Allah taş eder :D :shy:

Düşen 240hz olması lazım 360 hz olanın en ucuzu 30,5 k dinlenme ısındığı için herhalde ama oyuncu için sıkıntıymış Gene de fiyatı düşük olsa burun çevirmem tabi :) Allah taş eder :D :shy:
Yok hocam 360hz olan düştü 20.600e 4 taksit şeklinde aldım ben hatta. Dinlenmesini açıp kapatabiliyoruz ayrıca. Ömrünü uzatmak için kullanılan bir şey. 20600'e daha iyi bir monitör alınamaz diye düşündüm 27 inç 2k 360hz oled daha ne olsun.

Beyler bu arada 2. El oled monitor hic bulamiyorumya? Sahibindene letgoya baktım benmi bulamadım yoksa harbiden yokmu merak ediyorum

Beyler bu arada 2. El oled monitor hic bulamiyorumya? Sahibindene letgoya baktım benmi bulamadım yoksa harbiden yokmu merak ediyorum
Ben arada görüyorum da dediğiniz gibi az satılıyor. Letgo da daha sık görüyorum bilginiz olsun.

oled şu an çok sorunlu alınmaz. birkaç sene beklemek lazım

• Beğen
hayır 360hz olan modeli evet oyuncu için önermiyormuş panel yanma muhabbeti ısınma vb gibi muhabbetler yüzünden fiyatı mükemmek ama o riski almam çok açık kalıyor pc sağlık olsun :D

• Beğen
Geri