Yiğit Emir
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
İncehesaptan AMD 5 7600 rx9070 xt'li sistem toplayacağım kasa ve PSU modellerinden hangisini seçmeliyim
Kendisinden gelen bitfenix kasayı seçip içindeki PSU ile bir süre idare edip sonra başka bir PSU alsam olur mu? Bide 750 w yetmez miNzxt daha iyidir ama bence stok gelen kasanın psu sunu sat sağlam bir psu al ileride 750w hayatta yetmez
Kendinden gelen psu ile ucu ucuna yeter. Biraz idare edip değişin dediğim gibiKendisinden gelen bitfenix kasayı seçip içindeki PSU ile bir süre idare edip sonra başka bir PSU alsam olur mu? Bide 750 w yetmez mi
850 w mı alayım bazıları yeterli olacağını söylüyorKendinden gelen psu ile ucu ucuna yeter. Biraz idare edip değişin dediğim gibi
Hocam 750w yeter ucu ucuna dedigim gibi ama 850w alırsanız rahat yeter ileride islemci falanda yukseltmeye yetebilir. Benim fikrim 750w ile idare edip 1000w ustu kaliteli birsey almak olur gelecekte kartlar Allah bilir kaç w olur rahat rahat kart+islemci falan yukseltirsiniz850 w mı alayım bazıları yeterli olacağını söylüyor
2 tane açtım çünkü farklı farklı cevaplar verdikleri için saol bilgilendirme içinHocam 750w yeter ucu ucuna dedigim gibi ama 850w alırsanız rahat yeter ileride islemci falanda yukseltmeye yetebilir. Benim fikrim 750w ile idare edip 1000w ustu kaliteli birsey almak olur gelecekte kartlar Allah bilir kaç w olur rahat rahat kart+islemci falan yukseltirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dostum suan fark ettim neden iki tane ayni forum açtın dikkat edelim![]()
Sorun degil bazen yanlışlıkla açanlar oluyor öyle sanmıştım2 tane açtım çünkü farklı farklı cevaplar verdikleri için saol bilgilendirme için![]()
Hocam yeterlilik görüşü varHerkes farklı cevap veriyor birisi bitfenix yeterli olur birisi nzxt al kullan birisi bitfenixi al PSU'sunu değiştir diyor
Bitfenix yeter diyorsun yani hocamHocam yeterlilik görüşü var
Fanboy görüşü var
Laf olsun diye yorum yapan var