- Konu Sahibi Konu Sahibi
İntel c state mi şuan autoadvanced cpu config kısmında
İntel c state mi şuan autoadvanced cpu config kısmında
disabled olacakİntel c state mi şuan auto
Yaptım hocamdisabled olacak
Kaydediyorum testi tekrardan yapıyorumdisabled olacak
okeyYaptım hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaydediyorum testi tekrardan yapıyorum
Teşekkür ederim testin sonucunuda fpside ileteceğimokey
15 16k çıkarsa sonuç valoranta girin birde orda bakın fps değerlerine
ben bu şekilde yaptığımda fps sorunu çözülmüştü
performans profilini seçmeyide unutmayın bu arada
Seçtim hocamokey
15 16k çıkarsa sonuç valoranta girin birde orda bakın fps değerlerine
ben bu şekilde yaptığımda fps sorunu çözülmüştü
performans profilini seçmeyide unutmayın bu arada
Ne kadar teşşekkür etsem az hocam çok saoluntamamdır
rica ederim hocam bir tık daha üstte olması lazım skorun ama bu da gayet yeterli olur ince ayarlara bakmak laızm ona da gerek yok bende 13400f ile bu skorları alıyorum fps kısmına bakın birdeNe kadar teşşekkür etsem az hocam çok saolun
Hocam poligonda 450rica ederim hocam bir tık daha üstte olması lazım skorun ama bu da gayet yeterli olur ince ayarlara bakmak laızm ona da gerek yok bende 13400f ile bu skorları alıyorum fps kısmına bakın birde
Hocam nihai performansa aldığım anda alt tabda iken fps 700 falan oluyor ama oyuna girince dengeliye dönüyorrica ederim hocam bir tık daha üstte olması lazım skorun ama bu da gayet yeterli olur ince ayarlara bakmak laızm ona da gerek yok bende 13400f ile bu skorları alıyorum fps kısmına bakın birde
Bazılarının kullanılmaması normalmirica ederim hocam bir tık daha üstte olması lazım skorun ama bu da gayet yeterli olur ince ayarlara bakmak laızm ona da gerek yok bende 13400f ile bu skorları alıyorum fps kısmına bakın birde
senin onu çözmen lazım hocam haricinde bir sıkıntı gözükmüyor hatta grafikleri fullersen bi çıt fps artar bileHocam poligonda 450
Hocam nihai performansa aldığım anda alt tabda iken fps 700 falan oluyor ama oyuna girince dengeliye dönüyor
bilmiyorum hocam sürekli hep bu şekildeyse sorun olabilir ama arada kullanmıyorsa gerekli olanı kullanıyordur o da sorun yapmazBazılarının kullanılmaması normalmi
Ya hocam poligonda 300 oluyor anlamadım bu işi ve güç ayarı değişmiyorsenin onu çözmen lazım hocam haricinde bir sıkıntı gözükmüyor hatta grafikleri fullersen bi çıt fps artar bile
poşigonda takılı kalmayın rekabetçi girin ya da derecesiz önemli olan o kısım zatenYa hocam poligonda 300 oluyor anlamadım bu işi ve güç ayarı değişmiyor