Reis en son 2 yıl önce x3pro işlemci yaktığından beri xiomiye şans vermiyorum.poconun x modellerine bak
Samsung olabilir eğer normal kullanıcı ise ben a34 kullanmıştım gayet yeterliydi normal kullanıcı içinReis en son 2 yıl önce x3pro işlemci yaktığından beri xiomiye şans vermiyorum.
Tavsiye istersen güncel al a34 degil a36 gibiSamsung olabilir eğer normal kullanıcı ise ben a34 kullanmıştım gayet yeterliydi normal kullanıcı için
A35'i 10k'ya bile bulabilir A36 için 5k daha fazla koyması lazım. A35 olmaz mı?Samsung olabilir eğer normal kullanıcı ise ben a34 kullanmıştım gayet yeterliydi normal kullanıcı için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tavsiye istersen güncel al a34 degil a36 gibi
Olabilir sonuçta burada en etken şey bütçe arada 1 yıl fark var benim düşüncem en azından güncel olmasıA35'i 10k'ya bile bulabilir A36 için 5k daha fazla koyması lazım. A35 olmaz mı?
Karşılaştırmada neredeyse işlemci harici pek bir fark yok. Oyun oynamıyorsa A35 alsa daha doğru olur bence.Olabilir sonuçta burada en etken şey bütçe arada 1 yıl fark var benim düşüncem en azından güncel olması
Mantıklı.Karşılaştırmada neredeyse işlemci harici pek bir fark yok. Oyun oynamıyorsa A35 alsa daha doğru olur bence.
Evet ya oyun yok zatenKarşılaştırmada neredeyse işlemci harici pek bir fark yok. Oyun oynamıyorsa A35 alsa daha doğru olur bence.
Evet ya oyun oynamazKarşılaştırmada neredeyse işlemci harici pek bir fark yok. Oyun oynamıyorsa A35 alsa daha doğru olur bence.
kanka sen nasıl kullandın bilmiyorum ama annem ve babamda 4-5 yıldır poco x3 pro kullanıyor bir sorununu görmedim sen oyun oynuyormusun yada ne tür oyunlar oynuyorsunReis en son 2 yıl önce x3pro işlemci yaktığından beri xiomiye şans vermiyorum.
Şans aslında biraz ama kronik sorunu forumlarda açılan konulara bak millet çok madur oldukanka sen nasıl kullandın bilmiyorum ama annem ve babamda 4-5 yıldır poco x3 pro kullanıyor bir sorununu görmedim sen oyun oynuyormusun yada ne tür oyunlar oynuyorsun
A16 olabilirmi daha ucuz helio99 var iş görür sankiKarşılaştırmada neredeyse işlemci harici pek bir fark yok. Oyun oynamıyorsa A35 alsa daha doğru olur bence.