40-50K arası TV önerisi

Hocam performansı nasıl ? Oyun modu iyi çalişiyor mu ? Televizyon iyi görüntü veriyoe mu konsolda ?
series s de güzel görüntü veriyor ama fps hoşuma gitmiyor tv ye aldıgında otomatik 4k ya çektiginiz zaman oyunları kalite moduna almanız gerekiyor oda fps yi düşürüyor 2k monitörde oynuyorum bende series s le tv de en iyi görüntüyü 4k da ps5 pro ile alırsınız o tv de

samsung un sitesinde 65Q70D ile aynı fiyatta QE65Q7FAAUXTK modeli var hangisi daha iyi oluyor acaba
65q70d daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

series s de güzel görüntü veriyor ama fps hoşuma gitmiyor tv ye aldıgında otomatik 4k ya çektiginiz zaman oyunları kalite moduna almanız gerekiyor oda fps yi düşürüyor 2k monitörde oynuyorum bende series s le tv de en iyi görüntüyü 4k da ps5 pro ile alırsınız o tv de
Ps5 pro üzmez ama değil mi ? Ben Elden Ring oynuyorum zaten birde çıkınca GTA 6 fps 45 üstü olsun yeter en önemlisi nasıl gözüktüğü.

tv alıyorsanız muhakak 120hz olsun eger 50k bütçelerde tlc nin 144hz destekli gamer tv leri var onalrada bakabilrisiniz onlarda güzel
google/android tvler 1-2 sene sonra çok yavaşlıyor diye biliyorum samsung/lg gibi markaların kendi işletim sistemleri daha uzun ömürlü oluyormuş doğru mu?

google/android tvler 1-2 sene sonra çok yavaşlıyor diye biliyorum samsung/lg gibi markaların kendi işletim sistemleri daha uzun ömürlü oluyormuş doğru mu?
kendim samsung kullanıyorum benim evimin altında samsung bayisi oldugu için sorun olursa çagırıım mantıgı ile aldım çok araştırdım tlc alıcaktım ama samsung mantıklı teklif verdi evimin altı olunca aldım geçtim ama evime lg sokmam

samsung yada tlc bakıcaksınız bu 2 si iyi

kendim samsung kullanıyorum benim evimin altında samsung bayisi oldugu için sorun olursa çagırıım mantıgı ile aldım çok araştırdım tlc alıcaktım ama samsung mantıklı teklif verdi evimin altı olunca aldım geçtim ama evime lg sokmam

samsung yada tlc bakıcaksınız bu 2 si iyi
tcl de iyidir kuzenim al diye baya baskı yaptı bir tane modeline ama google tv olduğu için almak istemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

muhtemelen önerdiğiniz samsung modelini alacağım :)

tcl de iyidir kuzenim al diye baya baskı yaptı bir tane modeline ama google tv olduğu için almak istemedim
hocam 50k para vericeksin bol özellikli olsun bence ama tlc de sıkıntı kendi magzaları yok tv işinde kendi magzası yada satıcısı kendisi olmak kaydı ile internetten almanız 3.sahız magzalardan tv alınmaz kalitesi düşük oluyor

hocam 50k para vericeksin bol özellikli olsun bence ama tlc de sıkıntı kendi magzaları yok tv işinde kendi magzası yada satıcısı kendisi olmak kaydı ile internetten almanız 3.sahız magzalardan tv alınmaz kalitesi düşük oluyor
doğrudur teşekkürler samsung a daha sıcak bakıyorum zaten :D

doğrudur teşekkürler samsung a daha sıcak bakıyorum zaten :D
bulundugunuz bölgede smasung magzalarına gidip 120hz tv istediginiz söyleyip tv leri size göstersinler tanıtsınlar içinize sineni alın

Geri