Rtx 5060 ti 16 gb olarak hangisi mantıklı

axion55

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
695
palit ve asus aralarında 1000 tl gibi bi fark var ama biri 3 fanlı öbürü 2 fanlı mantıklı olan hangisi

Asus Dual 2 fanlı olmasına rağmen iyi soğutan bir model ama ben olsam Palit alırdım fiyat farkına değecek bir durum yok. Maalesef marka satıyorlar.

palit ve asus aralarında 1000 tl gibi bi fark var ama biri 3 fanlı öbürü 2 fanlı mantıklı olan hangisi

yalnız altta açıklama var 1000tl iade veriyormuş asus'un 5000 serisinde ürün alınca aynı paraya geliyor.

Asus olanı kullanıyorum. Soğutması çok başarılı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yalnız altta açıklama var 1000tl iade veriyormuş asus'un 5000 serisinde ürün alınca aynı paraya geliyor.
Evet kampanya bu ay sonuna kadar geçerli

Asus Dual 2 fanlı olmasına rağmen iyi soğutan bir model ama ben olsam Palit alırdım fiyat farkına değecek bir durum yok. Maalesef marka satıyorlar.
paliti 4 yıl 1660 ti modelini kullandım dual fanlısı oda çok iyiydi pek ısınmazdı ama olursa birgün satarsam asus marka oldugu için cok tercih ediliyor paliti elden cıkarmak zor olurmu onu düşünüyorum

Palit'in arkası plastik dostum. Almaman için daha iyi bir neden yok.İstediği kadar soğutsun...

Geri