mmmmmmmmmmmmmmm
80+ Bronze

- Reaksiyon skoru
 - 552

Yama kaç GB?

Sıfırdan mı yüklediniz hocamYama kaç GB?
Evet. Yama yapılıyor diyor kaldı öyle.Sıfırdan mı yüklediniz hocam
İnternetim iyi değil ama uploadım çok düşük kaç GB yüklüyor biliyor musun?15-20 dk falan sürer
Hocam lole başlimicaksınız umarım.Yama kaç GB?
Hocam ozaman 1 saate yakın olabilrİnternetim iyi değil ama uploadım çok düşük kaç GB yüklüyor biliyor musun?
Denemem lazım başla başla diyenler var da hoşuma gitmezse silerim zatenHocam lole başlimicaksınız umarım.
Sağ olunHocam ozaman 1 saate yakın olabilr
1- hoşunuza gidecek ve bırakamayacaksınızDenemem lazım başla başla diyenler var da hoşuma gitmezse silerim zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sağ olun
Teşekkürler belli bir GB yok mu bunun onu bilsem aslında ona göre bir şeyler yapardım.1- hoşunuza gidecek ve bırakamayacaksınızwelcome to hell
2-yama yapılıyor internet hızına bağlı yavaş bir internetin varsa uzun sürer arkada açık kalsın illaki iner o ara farklı şeylerle uğraş
Bu tepkileri çok gördüm farkındayım deneyeceğim ve hoşuma giderse vakit geçirmelik oynarım yoksa silerim zaten bağımlı olmuyorum benKişisel bir tavsiye veriyim yolun başındayken dönün.![]()
farklı bir forumda gördüm yaklaşık 20gb diyor ama forum 2 yıllık muhtemelen artmıştırTeşekkürler belli bir GB yok mu bunun onu bilsem aslında ona göre bir şeyler yapardım.
Bunun aynısını 2014'de ben demiştim 11 yıldır bırakamıyorum.Teşekkürler belli bir GB yok mu bunun onu bilsem aslında ona göre bir şeyler yapardım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu tepkileri çok gördüm farkındayım deneyeceğim ve hoşuma giderse vakit geçirmelik oynarım yoksa silerim zaten bağımlı olmuyorum ben