Termal macun sahte mi nerden anlarım

Reaksiyon skoru
23
Hocam özellikle çok fazla yorumu olan ürünler orjinal oluyor riske atmayıp onu alın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Örneğin bu orjinal

Attım

Attım
bu aldığımı iptal edip bunu alıyorum o zaman hocam teşekkür ederim.

Hocam kutularındakı etiketi kazıyıp çıkan kodu sitesine girince orijinal olup olmadığını anliyorsunuz

Hocam kutularındakı etiketi kazıyıp çıkan kodu sitesine girince orijinal olup olmadığını anliyorsunuz
hocam fiyatı diğer satıcılara göre ucuz olduğu için içime sinmedi iptal ettim amazondan satıcısı teknobiyotik olanı alıcam güvenilir en azından orası.

hocam fiyatı diğer satıcılara göre ucuz olduğu için içime sinmedi iptal ettim amazondan satıcısı teknobiyotik olanı alıcam güvenilir en azından orası.
Hocam ben en ucuz olanlari alıyorum hep zaten etiketli kutu açılmamışsa kod oldugu icin sorun olmuyor ama hayırlı olsun güle güle kullanın

Hocam ben en ucuz olanlari alıyorum hep zaten etiketli kutu açılmamışsa kod oldugu icin sorun olmuyor ama hayırlı olsun güle güle kullanın
hocam ben de öyle yaparım genelde ama bu satıcının yorumlarına felan baktım hiç güvenilir gelmedi bu seferlik pahalısını alalım bakalım bide çakma gelirse iadesiyle felan uğraşmayayım teşekkürler.

değerlendirme yok hocam

Geri