Oyun oynamıyorum hocam pixeli tercih etmem sebebim telefonu 5 yıl kullanmam lazım.Pixel 1 tık iyidir ama aradaki işlemci farkı yüzünden Xiaomi 15
Geceleri falan da daha iyidir değil mi hocam? İlla leica imzası var diye 15 tercih edilmez değil mi?Pixel 9 Pro.
Gece fotoğraf performansı olarak muhtemelen Pixel 9 Pro'dan iyi cihaz az bulunur. Video tarafında Xiaomi'yi bilmiyorum düşük ışıkta.Geceleri falan da daha iyidir değil mi hocam? İlla leica imzası var diye 15 tercih edilmez değil mi?
Hocam hayatta video çekmem. Sosyal medyada gezinir fotoğraf çekinirim. 5-6 yıl kullanmam gerekGece fotoğraf performansı olarak muhtemelen Pixel 9 Pro'dan iyi cihaz az bulunur. Video tarafında Xiaomi'yi bilmiyorum düşük ışıkta.
pixel 9 pro güzel telefon en büyük - arza durumunda servis harici yedek parça bulamamak geleçte destek problemi olabilir.Merhaba arkadaşlar bu iki telefonu küçük, kompakt olmasından dolayı tercih ediyorum. Sizce bu iki telefondan hangisinin kamerası daha iyidir?
Hocam saf Android olmasıda benim için büyük bir etken ya.pixel 9 pro güzel telefon en büyük - arza durumunda servis harici yedek parça bulamamak geleçte destek problemi olabilir.
14ultra 15 ultra serisine bak lens alıp kullan fotoraf önemliyse.
Hocam hayatta video çekmem. Sosyal medyada gezinir fotoğraf çekinirim. 5-6 yıl kullanmam gerek
Bu nasıl sizce?Gece fotoğraf performansı olarak muhtemelen Pixel 9 Pro'dan iyi cihaz az bulunur. Video tarafında Xiaomi'yi bilmiyorum düşük ışıkta.
hocam bana bile bakma en sevdiğin ve içine sinen neyse onu al.Hocam saf Android olmasıda benim için büyük bir etken ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu nasıl sizce?
Bu XL modeli. Ne nasıl?Hocam saf Android olmasıda benim için büyük bir etken ya.
Bu nasıl sizce?
Hocam bide çok büyükler. İticiler bana göre. Pixel 9 pro, huawei gibi markaların tasarımı hoşuma gidiyor.pixel 9 pro güzel telefon en büyük - arza durumunda servis harici yedek parça bulamamak geleçte destek problemi olabilir.
14ultra 15 ultra serisine bak lens alıp kullan fotoraf önemliyse.
birçok eklenti var oyandan super yanımda arkadaş kullanıyor yağ gibi akıyor tokatlar geçer bence çoğu telefonu
Alıntıyı görüntüle
Hocam XL yazmayı unutmuşum işte. Nasıl fiytına göre çift hat kayıtlı global.Bu XL modeli. Ne nasıl?
huwei honor güzel .Hocam bide çok büyükler. İticiler bana göre. Pixel 9 pro, huawei gibi markaların tasarımı hoşuma gidiyor.
Hocam XL yazmayı unutmuşum işte. Nasıl fiytına göre çift hat kayıtlı global.
Pro'nun büyüğü, çok ufak farklar dışında bir fark yok. Stokta yok diyor ama normal fiyat.Hocam XL yazmayı unutmuşum işte. Nasıl fiytına göre çift hat kayıtlı global.