Sıvı soğutucu bozuldu..

Gereksiz şekilde pahalı işlemcin ne bilmiyorum fakat idare etmelik phantom spirit kullanabilirsin hayli hayli soğutacaktır

Gereksiz şekilde pahalı 7500f çok ısınan bir işlemci değil idare etmelik phantom spirit kullanabilirsin hayli hayli soğutacaktır
Hocam test ettim prime 95 testi ile işlemci 61 dereceyi geçmedi 20 dakika boyunca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatayda yaşıyorum bu sebeple en yakın vatanbilgisayar 80km ileride gidip almak zorunda kaldım en uygunu buydu

Phantom spirit bu performansı indirimlerle aldığın zaman 500tl ye veriyor arkadaşın dediği şey o.

Diyecek bir şey yok hocam alınmış alınmıştır hayırlısı olsun güle güle kullan 7500f çok ısınan bir işlemci olmadığı için idarelik coğu kule tipi işini görecektir zaten indirimlerle beraber 500tlye gelecek spirit olduğu için attığın modelin akakcedeki fiyat çok absürt geldi bana yinede hayırlısı olsun demek düşer

Diyecek bir şey yok hocam alınmış alınmıştır hayırlısı olsun güle güle kullan 7500f çok ısınan bir işlemci olmadığı için idarelik coğu kule tipi işini görecektir zaten indirimlerle beraber 500tlye gelecek spirit olduğu için attığın modelin akakcedeki fiyat çok absürt geldi bana yinede hayırlısı olsun demek düşer
Sıvı soğutucu servise falan göndereceğim 20 gün idare etse yeter bir daha thernalright sıvı soğutma almam. 6. Ayda hiçbir şey yapmadan pompası bozuldu...

Sıvı soğutucu servise falan göndereceğim 20 gün idare etse yeter bir daha thernalright sıvı soğutma almam. 6. Ayda hiçbir şey yapmadan pompası bozuldu...
Kule tiplerini denedim kaliteli ürünler çoğu sıvı soğutucuya kafa tutacak cinsten fakat sıvılarını denemedim her üründe olabilecek problemlerdir bence hocam arkasında duruyorlarsa problem yok bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,603
Üyeler
185,134
Son üye
Umitsim
Geri