🔥İndirim KTC H27T22C 27 İnç 2K 180 Hz IPS 6.623 TL

aldım arkadaşlar bu monitörü kesinlikle üzmez tavsiye ederim malzeme kalitesi yeterli 2k deneyimi güzel sunuyor ölü piksel ve ghosting yok hiçbir şekilde şaşırdım bende çin menşelli olduğundan korktuğum şeylerin hiçbiri çıkmadı gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz tabi yine tercih sizin bana gayet güzel ve yeterli geldi
Ktc mi aldınız hocam bende alcam da memnun musunuz artıları eksikeri neler

Kutunun kendisinden çıkan dp ile bağladım evet. Kendi elimde olanm 1.4 bi dp daha vardı onla da olmadı, siz ayar yapabiliyor musunuz?
Henüz almadım nasip olursa alıcam bir forumda bunu araştırırken böyle yazanı gördüm de söyledim belki işinize yarar diye

Halen alınır mı
alabilirsin muadil üst marka fiyatları 8500 den başlıyor bu fiyata bu gamma bu kontrast bu 2k deneyimi yok hintli abilerimden panel videoların veya rank videolarını da izleyebilirsin her an fiyatı 1k falan artabilir bunun hepsiburadadan kalktığı gibi

aldım hocam kullanıyorum birkaç gündür gayet güzel bu fiyata daha iyisi varsa buyursunlar atsınlar imkan vermiyorum
Ben de şuan alıcam hocam hangi siteden aldınız ve ayarlarınızı paylaşır mısınız? Ölü piksel ışık sızdırma vesaire denk gelmemiştir umarım malum çin malı.

Ben de şuan alıcam hocam hangi siteden aldınız ve ayarlarınızı paylaşır mısınız? Ölü piksel ışık sızdırma vesaire denk gelmemiştir umarım malum çin malı.
hiçbiri yok bana gelen monitörde vallahi bu konudaki hepsiburadadan aldım ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,771
Üyeler
184,217
Son üye
nixty
Geri