16GB VS 24GB RAM FARKI?

Reaksiyon skoru
30
öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar şu anda kullandığım ram 2x8 16gb 3200 mhz ram bunu 24 gb yapsam fps de bir artış olurmu yoksa şu anda 16gb ram yeterlimi bunu ögrenmek istiyorum

Olmaz muhtemelen fark ki Dual Chanel calismiycak 24 yapınca zararı bile olabilir

Olmaz muhtemelen fark ki Dual Chanel calismiycak 24 yapınca zararı bile olabilir
birde alırsam eğer hocam ikiside farklı marka olucak ama cl değeri ve mhz si aynı olucak sence alıyım mı örnek birisi corsair birisi xpg gibi farklı marka

birde alırsam eğer hocam ikiside farklı marka olucak ama cl değeri ve mhz si aynı olucak sence alıyım mı örnek birisi corsair birisi xpg gibi farklı marka
Hiç önermem benimde biri Corsair biri hyperx adam akıllı çalışmıyor sapıtıyor bazen

32 gb bi fark veririmi fps de 2-3 fps mi artar dahamı fazla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anladım hocam teşekkürler 32 gb yapmayı denicem ilerde inşallah teşekkürler
evet eder sistemin daha hızlı açılır oyun performanısını da etkiler ama en önemlisi mhz ve cl değerin

Oyuna bağlı

Etkilemez . Bir oyun 10gb ram harcıyorsa senin 32 GB ram yapman bişeyi değiştirmez .

Cl değeri yüksek olan hangisiyse onla eşitlenir mhz de ortalama neyse ona kadar çıkar ama verimli değildir önermem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,383
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri