Hocam bide benim rütbem ne zaman artar kaç mesajda?onu ben daha sonra fark ettim. kayıt şu an yok, evet
Hocam bide benim rütbem ne zaman artar kaç mesajda?onu ben daha sonra fark ettim. kayıt şu an yok, evet
500 de bronze oluyorsun 2k da silverHocam bide benim rütbem ne zaman artar kaç mesajda?
Yd 15 ultra al server kaydı yaptır geç.Başlıktada görüldüğü üzere ikinci el veya sıfır bir telefon önerisi bekliyorum.
500 de bronze oluyorsun 2k da silver
%54 civarı tamamlamışım. XD500 de bronze oluyorsun 2k da silver
13 günde yine iyi500 de bronze oluyorsun 2k da silver
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yd 15 ultra al server kaydı yaptır geç.
Ben 1 ay önce oldum hocam bronze.%54 civarı tamamlamışım. XD
13 günde yine iyi
Hocam bide benim rütbem ne zaman artar kaç mesajda?
5 yıl önce kaydolmuşsunuz hocam. Bende telefonu alınca bırakırım burayıda büyük ihtimal. Technopatden geldim de hesap 8 günde 6 kez bana yedi sırf aynı konuda birden çok konu açmaktan burası sınırsos en azından. XDBen 1 ay önce oldum hocam bronze.Hesabı çok erken açtım ama sonra bıraktım girmedeim vs. Şimdilerde sardı.
Sınırsız açtığın belli oluyor hocamda işiniz kalmayınca bırakıyor musunuz burayı?5 yıl önce kaydolmuşsunuz hocam. Bende telefonu alınca bırakırım burayıda büyük ihtimal. Technopatden geldim de hesap 8 günde 6 kez bana yedi sırf aynı konuda birden çok konu açmaktan burası sınırsos en azından. XD
1300 gün sonra titanyum oluyorum hocam.Forumumuzdaki rütbeleri ve gereksinimlerini merak edenlerin fazla olduğunu gördüm. Buradaki rütbelere zamanla yeni eklemeler yapılacak tabii ki.
Forumumuzdaki Rütbeler ve Gereksinimleri
80+ Bronze = 500 Mesaj
80+ Silver = 2000 Mesaj
80+ Gold = 5000 Mesaj
80+ Platinum = 10000 Mesaj
80+ Titanium = 20000 Mesaj
Önemli NOT1: Rütbeler anında gelmez, her saati 20 geçe otomatik olarak yenilenmektedir.
Önemli NOT 2: Rütbe yükseltmek için spam yorum yapan yorum sahipleri forumumuzdan sınırsız olacak şekilde uzaklaştırılır.
- Mehmet Yılmaz
- Cevaplar: 788
- Forum: Durum-Duyurular
Hocam bırakırım ya herhalde.Sınırsız açtığın belli oluyor hocamda işiniz kalmayınca bırakıyor musunuz burayı?
Bu arada bu sürede hesaplamadım hesaplama 10 saniyemi sürdü karpuz yiyip geldim.1300 gün sonra titanyum oluyorum hocam.
Hocam bırakırım ya herhalde.
1300 gün azmış hocam kolay gelsin.1300 gün sonra titanyum oluyorum hocam.
Hocam bırakırım ya herhalde.
Bu arada bu sürede hesaplamadım hesaplama 10 saniyemi sürdü karpuz yiyip geldim.
Rica ederim hocam. Buhara'da 200'den hesapladım. 274 ile hesaplamaklan uğraşamam1300 gün azmış hocam kolay gelsin.
300 alın hocam.Rica ederim hocam. Buhara'da 200'den hesapladım. 274 ile hesaplamaklan uğraşamam