- Reaksiyon skoru
- 281
Bu şekilde döndüler bana da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
TeşekkürlerEkransiz model 5k ekranlı 10k
TeşekkürlerEkransiz model 5k ekranlı 10k
Bana varya gram böyle yazmadılar tekrar attım şimdi mailBu şekilde döndüler bana da
Teşekkürler
At at ama bir şey olmaz sanada düşük yazmışlardır. faturayı düşük göstersinler kargo önemli degildir inş.Bana varya gram böyle yazmadılar tekrar attım şimdi mail
Hepsi aynı bilgiye sahip değildir kimi uğraşmak istemiyordur tekrar gönderip farklı bir temsilcinin dönmesini sağlarsan daha verimli olabilirBana varya gram böyle yazmadılar tekrar attım şimdi mail
Yunexpress harici imile getiriyor sanırım birde fark etmiyor burada hangi firmanın aldığı önemli bi önceki kargomu yunexpres getirmemişti ama yine de vergi çıkmadı kargo ptt düşmesin yeterAt at ama bir şey olmaz sanada düşük yazmışlardır. faturayı düşük göstersinler kargo önemli degildir inş.
Yunexpress ile göndermeyip 15 dolar yazarlarsa 9 dolar vergi öderiz muhtemelen bazı kişiler Shenzhenaudiodan aldığı sipariş öyle yazmışAt at ama bir şey olmaz sanada düşük yazmışlardır. faturayı düşük göstersinler kargo önemli degildir inş.
Herkese niye net cevap vermişler .d bize gelen müşteri hizmetleride Max bu olurdu zatenMERHABA,
Ulaştığınız için teşekkür ederiz.
Talebiniz doğrultusunda yapılan güncellemeleri aşağıda bulabilirsiniz:
1. Ürün Değer Beyanı
Faturada ürün bedeli 15 USD olarak beyan edilmiştir.
2. Kargo Yöntemi
Paketinizi YunExpress ile göndereceğiz.
3. Hediye İşaretleme Sınırlaması
Sistem kısıtlamalarımız nedeniyle paketi kargo etiketinde "hediye" olarak işaretleyemediğimizi lütfen unutmayın. Bu durumun neden olabileceği herhangi bir rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
Gönderiyi mümkün olan en kısa sürede ayarlamak için elimizden geleni yapacağız. Ürün gönderildikten sonra, takip numarasını e-posta yoluyla güncelleyeceğiz. Gönderi ve teslimat durumunuzu e-posta yoluyla takip edebilirsiniz.
Başka bir sorununuz varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, her zaman sizin için burada olacağız.
İyi günler!
Sevgilerimle,
Ow o zaman yunexpress ile gelmezse poku yedik. Değil 9 dolar 1 dolar fazla ödeyesim bile yok.Yunexpress ile göndermeyip 15 dolar yazarlarsa 9 dolar vergi öderiz muhtemelen bazı kişiler Shenzhenaudiodan aldığı sipariş öyle yazmış
Herkese niye net cevap vermişler .d bize gelen müşteri hizmetleride Max bu olurdu zaten
9 dolar çıksa ona bile razı gelirimOw o zaman yunexpress ile gelmezse poku yedik. Değil 9 dolar 1 dolar fazla ödeyesim bile yok.
Dostlar Yunexpress kullanıldığında siparişi çoğunlukla İmile veya Palexpress alıyor. Geçen konuda çoğumuzun kargosunu İmile aldı. Sürat kargo getirdi herhangi bir vergi çıkmadı.Hepsi aynı bilgiye sahip değildir kimi uğraşmak istemiyordur tekrar gönderip farklı bir temsilcinin dönmesini sağlarsan daha verimli olabilir
Yunexpress harici imile getiriyor sanırım birde fark etmiyor burada hangi firmanın aldığı önemli bi önceki kargomu yunexpres getirmemişti ama yine de vergi çıkmadı kargo ptt düşmesin yeter![]()
9 dolar koymaz 1500-1600₺ oluyor gayet iyiOw o zaman yunexpress ile gelmezse poku yedik. Değil 9 dolar 1 dolar fazla ödeyesim bile yok.
Ya bu klavye için 2000tlde bedava ama boş yere vergi ödemiş oluyoruz kötü müşteri hizmetleri yüzünden. Hani aslında destek ekibi istediğimiz şeyleri kesin yapmışsa iyi, yapmamışsa adamların yüzünden vergi ödemiş olcaz. o yüzden para veresim kalmıyor.9 dolar çıksa ona bile razı gelirim1290+355=1645 TL yine bedava bunun için