❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

?? Nasıl verildi kargo kodu processing dedir daha resmi olarka kargoda gözükmesi surucek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben şahsi olarka bunu almazdım akşama paylasirim
Verildi işte

Ekler

• Screenshot_2025-06-17-14-17-37-78_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.webp
    Screenshot_2025-06-17-14-17-37-78_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.webp
    11.7 KB · Hit: 56
g75 pro var bende birde f87 var. İkisi arasında aman aman bir fark göremiyorum hatta f87 daha keyifli gibi. G75 çok iyi klavye evet ama neyini sevdiniz bu kadar :D
rengi güzel bataryası güzel switchleri süper daha ne olsun. ben o klavye 3kya stoğa gelse yine alırdım ama artık almam gibi bu da benzer.

Çüş ya valla 21 gün bekledim ben kargo ya verilmesi için üstüne 15 gün dhaa brkledim 36 da güne gelmisti geçen ay aynısı bana
Kötü olmuş hocam sonunda elinize ulaşmış ona da şükretmek gerek

aynı üründen 5 tane alabilirsiniz
ondan sonra tc farklı yapıp isim aynı yapın tekrar alın
umudumuz hepimizin aynı kargo uçağıyla gelmemesi :hoba:

Ses salt silent çok kötü arkadaşlar ya. Membran klavye gibi sesi var. F75 graywood ve gibidir inşallah bu wisteria linear. Onda da ketçap fark ediyordu yine.

Valla hocam aşağı yukarı epo dan 4 klavye geldi en çok hoşuma giden cidoo nebula şuan hayırlı olsun size güzel ürün
Hangi switch aldınız hocam dynatab75x i
Kötü olmuş hocam sonunda elinize ulaşmış ona da şükretmek gerek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar tavsiyem flamingo switch ve silent switch 2 side çok hoş switchler sesli seviyorsaniz wistiria tok ses seviyorsanız flmaingo

Ses salt silent çok kötü arkadaşlar ya. Membran klavye gibi sesi var. F75 graywood ve gibidir inşallah bu wisteria linear. Onda da ketçap fark ediyordu yine.
olayı zaten o basım hissi var ama sesi yok bulunmaz nimet bence özellikle aile evinde yaşayanlara , wisteria graywooddan daha tok sese sahip bence beğenirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,610
Üyeler
197,003
Son üye
Ahmed ali
Geri