Scyrox V6 alınır mı? 3000TL mouse önerisi?

+parolapara da var kullanmadıysanız. GamingGen de geçiyordu diye hatırlıyorum
parolaparadan cashback almak için iyzico hesap cüzdanıma parolapara kartım ile para yatırmam mı gerekiyor yoksa iyzicoya kayıtlı numaram + kart olarak parolapara kartım ile ödeme yapmam mı gerek iki yerden de cashback almak için? Daha önceden farklı bir hesaptan iyzicoyu kullandığımda iyzico hesabına para gönderip iyzico cüzdanım üzerinden ödeme yapmıştım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Skatezleri çok kötü diyolar aga ona
Skatez değiştirebilirsiniz önerilerini bir kaç defa bende gördüm kullanan arkadaşlar sizce Skatezleri değiştirmeye gerek var mı?

iyizico + parolpara yı nasıl aynı şekilde kullanabiliriz?

Scyrox un şarjı can sıkar mı? Günde ortalama 8 10 saat kullanım varsayarsak. Birde 2k 4k veya 8k hz çok farkeden bir şey mi?

çok farketmiyor bende aldanıp almıstım ama 2k hz gayet iyi işlemcinize bindirdiği yük kadar bir artısı yok yani 2k gayet oky can sıkar mı gelirsek 1 saatte galiba doluyordu ama oyunda yani kablolu falan harbiden giden raundlar oluyordu ama 1 saat doluyor 20 saat gidiyor size kalmış benim canımı sıkıyordu ondan 2. mouse'u da aldım biri bitince öbürüne geçiyorum

parolaparadan cashback almak için iyzico hesap cüzdanıma parolapara kartım ile para yatırmam mı gerekiyor yoksa iyzicoya kayıtlı numaram + kart olarak parolapara kartım ile ödeme yapmam mı gerek iki yerden de cashback almak için? Daha önceden farklı bir hesaptan iyzicoyu kullandığımda iyzico hesabına para gönderip iyzico cüzdanım üzerinden ödeme yapmıştım.

Skatez değiştirebilirsiniz önerilerini bir kaç defa bende gördüm kullanan arkadaşlar sizce Skatezleri değiştirmeye gerek var mı?
cashback muhabbeti sanırsam biraz karışık olmuş sadeleştirebildiğim kadar sadeleştirip sorayım. hem iyzico hem parolaparadan cashback almak için ikisinide aynı anda kullanabiliyor muyuz yoksa önce parolaparadaki paramı iyzico cüzdanıma aktarıp parolaparadan cashback alıp sonra iyzico hesabım ile siteye ödeme yapıp iyzico hesabıma cashback mi alıyorum o kısmı anlayamadım

bence gerek yok ya esporcu değiliz sonucta oylesine oynuyoruz işte ama değişecem ben derseniz değişin pahalı birsey değil skatez 10 20$

İyzico cüzdanından ödeme yaptıysan artık yararlanamazsın o kampanyadan.

kendiminkinden daha önce kullanmadım

o konu hakkında benim de bilgim yok bilen varsa aydınlatabilirse sevinirim
O zaman parolaparadaki kartını iyzicoya kaydedip yapıyorsun diye biliyorum. Ben o şekilde beraber almadım cashbackleri tam bilmiyorum o yüzden ama forumdan birine sorduğumda bu şekilde olduğunu söylemişti.

bence gerek yok ya esporcu değiliz sonucta oylesine oynuyoruz işte ama değişecem ben derseniz değişin pahalı birsey değil skatez 10 20$
skatezler rahatsız edici düzeyde değilse sorun değil dediğiniz gibi esporcu değiliz sonuçta

O zaman parolaparadaki kartını iyzicoya kaydedip yapıyorsun diye biliyorum. Ben o şekilde beraber almadım cashbackleri tam bilmiyorum o yüzden ama forumdan birine sorduğumda bu şekilde olduğunu söylemişti.
bende mantık olarak parolapara dan iyzicoya yatırıp cashback alıp sonra iyzico ile ödeyip iyzicodan cashback alıyoruz diye düşünüyorum

VXE MAD R nasıl

Son düzenleme:
Herhangi bir olumsuzluk yaşadınız mı mouse u önerir misiniz birde pil ömründen memnun musunuz?
Pil ömrü 1000hzde çok memnunum. Olumsuzluk yaşamadım ve öneririm. Tek memnun olmadığın bir kısım var oda scrollu biraz fazla ses çıkartıyor. Belki benim kullandığım mouselara göre öyle gelmiştir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,832
Üyeler
183,340
Son üye
mamikskn81
Geri