Edmond_Dantes
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,207
Skatezleri çok kötü diyolar aga onaşuanda kullanıyorum yeni aldım, gayet memnunum alınır.
Skatezleri çok kötü diyolar aga onaşuanda kullanıyorum yeni aldım, gayet memnunum alınır.
parolaparadan cashback almak için iyzico hesap cüzdanıma parolapara kartım ile para yatırmam mı gerekiyor yoksa iyzicoya kayıtlı numaram + kart olarak parolapara kartım ile ödeme yapmam mı gerek iki yerden de cashback almak için? Daha önceden farklı bir hesaptan iyzicoyu kullandığımda iyzico hesabına para gönderip iyzico cüzdanım üzerinden ödeme yapmıştım.+parolapara da var kullanmadıysanız. GamingGen de geçiyordu diye hatırlıyorum
Skatez değiştirebilirsiniz önerilerini bir kaç defa bende gördüm kullanan arkadaşlar sizce Skatezleri değiştirmeye gerek var mı?Skatezleri çok kötü diyolar aga ona
Scyrox un şarjı can sıkar mı? Günde ortalama 8 10 saat kullanım varsayarsak. Birde 2k 4k veya 8k hz çok farkeden bir şey mi?
cashback muhabbeti sanırsam biraz karışık olmuş sadeleştirebildiğim kadar sadeleştirip sorayım. hem iyzico hem parolaparadan cashback almak için ikisinide aynı anda kullanabiliyor muyuz yoksa önce parolaparadaki paramı iyzico cüzdanıma aktarıp parolaparadan cashback alıp sonra iyzico hesabım ile siteye ödeme yapıp iyzico hesabıma cashback mi alıyorum o kısmı anlayamadımparolaparadan cashback almak için iyzico hesap cüzdanıma parolapara kartım ile para yatırmam mı gerekiyor yoksa iyzicoya kayıtlı numaram + kart olarak parolapara kartım ile ödeme yapmam mı gerek iki yerden de cashback almak için? Daha önceden farklı bir hesaptan iyzicoyu kullandığımda iyzico hesabına para gönderip iyzico cüzdanım üzerinden ödeme yapmıştım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Skatez değiştirebilirsiniz önerilerini bir kaç defa bende gördüm kullanan arkadaşlar sizce Skatezleri değiştirmeye gerek var mı?
parolaparadan cashback almak için iyzico hesap cüzdanıma parolapara kartım ile para yatırmam mı gerekiyor yoksa iyzicoya kayıtlı numaram + kart olarak parolapara kartım ile ödeme yapmam mı gerek iki yerden de cashback almak için? Daha önceden farklı bir hesaptan iyzicoyu kullandığımda iyzico hesabına para gönderip iyzico cüzdanım üzerinden ödeme yapmıştım.
Skatez değiştirebilirsiniz önerilerini bir kaç defa bende gördüm kullanan arkadaşlar sizce Skatezleri değiştirmeye gerek var mı?
İyzico cüzdanından ödeme yaptıysan artık yararlanamazsın o kampanyadan.parolaparadan cashback almak için iyzico hesap cüzdanıma parolapara kartım ile para yatırmam mı gerekiyor yoksa iyzicoya kayıtlı numaram + kart olarak parolapara kartım ile ödeme yapmam mı gerek iki yerden de cashback almak için? Daha önceden farklı bir hesaptan iyzicoyu kullandığımda iyzico hesabına para gönderip iyzico cüzdanım üzerinden ödeme yapmıştım.
kendiminkinden daha önce kullanmadımİyzico cüzdanından ödeme yaptıysan artık yararlanamazsın o kampanyadan.
o konu hakkında benim de bilgim yok bilen varsa aydınlatabilirse sevinirimiyizico + parolpara yı nasıl aynı şekilde kullanabiliriz?
O zaman parolaparadaki kartını iyzicoya kaydedip yapıyorsun diye biliyorum. Ben o şekilde beraber almadım cashbackleri tam bilmiyorum o yüzden ama forumdan birine sorduğumda bu şekilde olduğunu söylemişti.kendiminkinden daha önce kullanmadım
o konu hakkında benim de bilgim yok bilen varsa aydınlatabilirse sevinirim
skatezler rahatsız edici düzeyde değilse sorun değil dediğiniz gibi esporcu değiliz sonuçtabence gerek yok ya esporcu değiliz sonucta oylesine oynuyoruz işte ama değişecem ben derseniz değişin pahalı birsey değil skatez 10 20$
bende mantık olarak parolapara dan iyzicoya yatırıp cashback alıp sonra iyzico ile ödeyip iyzicodan cashback alıyoruz diye düşünüyorumO zaman parolaparadaki kartını iyzicoya kaydedip yapıyorsun diye biliyorum. Ben o şekilde beraber almadım cashbackleri tam bilmiyorum o yüzden ama forumdan birine sorduğumda bu şekilde olduğunu söylemişti.
Pil ömrü 1000hzde çok memnunum. Olumsuzluk yaşamadım ve öneririm. Tek memnun olmadığın bir kısım var oda scrollu biraz fazla ses çıkartıyor. Belki benim kullandığım mouselara göre öyle gelmiştir.Herhangi bir olumsuzluk yaşadınız mı mouse u önerir misiniz birde pil ömründen memnun musunuz?
ben memnunumSkatezleri çok kötü diyolar aga ona