Anlattıklarınıza göre G65B sizin için uyuyor.Hikayeli de oynuyorum fps te eğlencesine valo oynuyorum cs de aynı şekilde ciddi rank kasmıyorum anladığım kadarıyla böyle olunca g65b mantıklı
Burada türkçe incelemesi de var:
Anlattıklarınıza göre G65B sizin için uyuyor.Hikayeli de oynuyorum fps te eğlencesine valo oynuyorum cs de aynı şekilde ciddi rank kasmıyorum anladığım kadarıyla böyle olunca g65b mantıklı
Görüş açıları haricinde ips'e göre dezavantajı yok. Eğer bu dert ise İPS, değilse g65b al.O zaman g65b ve 2tb m2 alayım böyle daha iyi gibi birde hafif grafik tasarım yapacğaım
Bence sen en iyisi mağaza giderek al, olmuyor böyle. Aşırı kararsızsın.Yok bir derdim yok çok sırıtır mı
Vatan, teknosa vb mağazalarda olması lazım.hangi mağazalarda bulabilirim ki bu monitörü
Videolarda herhangi bir sorunu yoktu ben bu monitörü zaten kendim araştırırken buldum bunun üzerine araştırmıştım baya iyiymiş felan demiştim hatta biraz daha araştırayım olmadı bizzat ben giderimBence sen en iyisi mağaza giderek al, olmuyor böyle. Aşırı kararsızsın.
direkt G65BHikayeli de oynuyorum fps te eğlencesine valo oynuyorum cs de aynı şekilde ciddi rank kasmıyorum anladığım kadarıyla böyle olunca g65b mantıklı
yani bu şartlarda g65b daha mantıklıysa onu almanız daha doğru olur ozaman sadece biraz inceleyeyimdirekt G65B
direkt g65b alsam huzursuz eder mi ki alışamaz mıyım yada çünkü g65b çok istiyorumVatan, teknosa vb mağazalarda olması lazım.
Bu monitörle alakalı fikrimi yüzlerce kez dile getirdim. İnciğine cıncığına kadar takıntılı biriysen ips al daha iyi.direkt g65b alsam huzursuz eder mi ki alışamaz mıyım yada çünkü g65b çok istiyorum
çokta değilim açıkcası renk kalitesi iyi olsun hdr performansı var zaten hz yüksek sadece kavis konusunda dediğiniz şey aklımı bulandırdıBu monitörle alakalı fikrimi yüzlerce kez dile getirdim. İnciğine cıncığına kadar takıntılı biriysen ips al daha iyi.
Diyorum ya senin mağazada denemen lazım. Çok fazla kafaya takıyorsun çünkü, beğenmeme ihtimalin var. Bu tarz aynı şeyleri yüzlerce kez soran arkadaşların bu zamana kadar memnun kaldığını pek görmedim. Genelde bir şeye takılıp pişman oluyorlar.çokta değilim açıkcası renk kalitesi iyi olsun hdr performansı var zaten hz yüksek sadece kavis konusunda dediğiniz şey aklımı bulandırdı