Yardım 15k bandında ips vs g65b hangisini almalıyım

Hikayeli de oynuyorum fps te eğlencesine valo oynuyorum cs de aynı şekilde ciddi rank kasmıyorum anladığım kadarıyla böyle olunca g65b mantıklı
Anlattıklarınıza göre G65B sizin için uyuyor.

Burada türkçe incelemesi de var:

Anlattıklarınıza göre G65B sizin için uyuyor.

Burada türkçe incelemesi de var:
O zaman g65b ve 2tb m2 alayım böyle daha iyi gibi birde hafif grafik tasarım yapacğaım

O zaman g65b ve 2tb m2 alayım böyle daha iyi gibi birde hafif grafik tasarım yapacğaım
Görüş açıları haricinde ips'e göre dezavantajı yok. Eğer bu dert ise İPS, değilse g65b al.

Bence sen en iyisi mağaza giderek al, olmuyor böyle. Aşırı kararsızsın.
Videolarda herhangi bir sorunu yoktu ben bu monitörü zaten kendim araştırırken buldum bunun üzerine araştırmıştım baya iyiymiş felan demiştim hatta biraz daha araştırayım olmadı bizzat ben giderim

direkt g65b alsam huzursuz eder mi ki alışamaz mıyım yada çünkü g65b çok istiyorum
Bu monitörle alakalı fikrimi yüzlerce kez dile getirdim. İnciğine cıncığına kadar takıntılı biriysen ips al daha iyi.

Bu monitörle alakalı fikrimi yüzlerce kez dile getirdim. İnciğine cıncığına kadar takıntılı biriysen ips al daha iyi.
çokta değilim açıkcası renk kalitesi iyi olsun hdr performansı var zaten hz yüksek sadece kavis konusunda dediğiniz şey aklımı bulandırdı

çokta değilim açıkcası renk kalitesi iyi olsun hdr performansı var zaten hz yüksek sadece kavis konusunda dediğiniz şey aklımı bulandırdı
Diyorum ya senin mağazada denemen lazım. Çok fazla kafaya takıyorsun çünkü, beğenmeme ihtimalin var. Bu tarz aynı şeyleri yüzlerce kez soran arkadaşların bu zamana kadar memnun kaldığını pek görmedim. Genelde bir şeye takılıp pişman oluyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,333
Üyeler
187,660
Son üye
sefler06
Geri