temuda daha ucuz degılmı bu bıde kampanya felan![]()
FGG Madlions MAD60/68 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
ben güzel klavye die önerdim nerede indirimde veya kampanyada olduğunu bilmiyorumtemuda daha ucuz degılmı bu bıde kampanya felan
madlions almayın bence onun yerine fun60 lara bakabilirsiniz![]()
FGG Madlions MAD60/68 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
akko fun60max shine al çek hocam tavsiyemAcil klavye önerisi red switch
https://www.gaming.gen.tr/urun/6603...suz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/?ref=akakceakko fun60max shine al çek hocam tavsiyem
Yön tuşu olmayan klavye sıkıntı, bir şekilde lazım oluyor. Alırken bunu iyi düşünmek gerek. Ben ilk mekanik klavyemi yön tuşsuz almıştım, pişman olup satmak zorunda kaldım.Acil klavye önerisi red switch