mehmetergen07
80+
- Reaksiyon skoru
- 150
E tamam o anakartında yer olsaydı onları takacaktın, onlar da yok işte.
Ben şuan düzenlemesinde değilim zaten nasıl önceden renk verirken şuan vermiyor
E tamam o anakartında yer olsaydı onları takacaktın, onlar da yok işte.
Ben şuan düzenlemesinde değilim zaten nasıl önceden renk verirken şuan vermiyor
Her şey bu videodan sonra oldu zaten olan da gitti. Foruma yazmadan bunu izledim
Krndmslsödmfşsşzöxkasamı deyiştirecektim artık bunu alacağım herşeyini bağlantısını öğrendim tabii ki anakarta uyarsa
bağlantı bölümü fotoğrafını atarmısınızKrndmslsödmfşsşzöx
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Böyle oldu tam renk asla ama asla vermiyor.
Elimde gördüğünüz kablolarla aynı çıkan 4 pinli bir kablo anakartta sys fan bölümüne takılıbağlantı bölümü fotoğrafını atarmısınız
hocam aynı bağlantıyı bende yaptım benim anakartım argb destekliyor ama benim kasam rgb sadece kasadaki fanları psu bağladım sanırım sizin anakartınız a rgb deyil ve renk yönetimini kasadan yapmanız gerekiyor bu yüzden anakarta bişey bağlamıyacaksınız tahminimca ama yinede bir sorun yanlış bilgi vermiyeyimElimde gördüğünüz kablolarla aynı çıkan 4 pinli bir kablo anakartta sys fan bölümüne takılı
Performansı etkilemeyecekse renk olmasa da olur. Göz zevkimden feragat edebilirim.hocam aynı bağlantıyı bende yaptım benim anakartım argb destekliyor ama benim kasam RGB sadece kasadaki fanları PSU bağladım sanırım sizin anakartınız a RGB deyil ve renk yönetimini kasadan yapmanız gerekiyor bu yüzden anakarta bişey bağlamıyacaksınız tahminimca ama yinede bir sorun yanlış bilgi vermiyeyim
Benim taktığım şey önceden olup şimdi olmaması BIOS ayarları ile ilgili olabilir mi?hocam aynı bağlantıyı bende yaptım benim anakartım argb destekliyor ama benim kasam RGB sadece kasadaki fanları PSU bağladım sanırım sizin anakartınız a RGB deyil ve renk yönetimini kasadan yapmanız gerekiyor bu yüzden anakarta bişey bağlamıyacaksınız tahminimca ama yinede bir sorun yanlış bilgi vermiyeyim
hyr yanlış bağlantı yapıyorsunuzPerformansı etkilemeyecekse renk olmasa da olur. Göz zevkimden feragat edebilirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Benim taktığım şey önceden olup şimdi olmaması BIOS ayarları ile ilgili olabilir mi?
Bağlantı önceden de böyleydi ama tek renk yanıyordu yaptığım tek değişiklik reset sw kablosunu anakarttan çıkarıp kontrolcüye taktım doğrusu ne onu da bilmiyorumhyr yanlış bağlantı yapıyorsunuz
Bastım da bir kıpranma olmuyor.reset tuşuna basarmısınız