🔥İndirim SPARKLE Intel Arc B580 TITAN OC 11.999 TL

Sparkle'ı ABD'de bulamıyor millet, 350 dolardan referansını kapış kapış alıyorlar :D

Referans model 1.000 TL daha ucuz ama o 2 fanlı bunun ise 3 tane dana gibi fanı var.
Kardeş kimler bekliyor diyorum? Referans bile ucuz haliyle satılmıyorken kimler Sparkle bekliyormuş onu söyleyecek misin?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Kardeş kimler bekliyor diyorum? Referans bile ucuz haliyle satılmıyorken kimler Sparkle bekliyormuş onu söyleyecek misin?
Bu referansdan daha iyi model bekleyeni azdır ama vardır

Referans model 1000 TL ucuza satılırken kim yada kimler bekliyormuş bu Sparkle modelini?
Hocam ben limited edition versiyonu 10999 aldım intel arc b580 limited edition versiyonu aldım 2 fanlı sizce sparkle mi almaliydim yoksa 2 fanlı limited edition alarak iyi mı ettim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İntel arc B580 10999 TL iken hala sparkle almaya gerek var mı ki? Gayet serin çalışıyor kart

Bu modelin indirime girmesini bekleyen çok kişi vardı.

2 fanlı limited edition aldım ne gibi artısı var 3 fan haricinde?

Son düzenleme:
Hocam ben limited edition versiyonu 10999 aldım intel arc b580 limited edition versiyonu aldım 2 fanlı sizce sparkle mi almaliydim yoksa 2 fanlı limited edition alarak iyi mı ettim?

İntel arc B580 10999 TL iken hala sparkle almaya gerek var mı ki? Gayet serin çalışıyor kart

2 fanlı limited edition aldım ne gibi artısı var 3 fan haricinde?
3 fanlının 2 fanlı versiyonundan tek farkı soğutması. Ben de hali hazırda 2 fanlı modeli kullanıyorum. Kart diğer kartlara göre zaten serin çalışıyor. Zaten serin çalışan bir karttan 3 fanlıya geçmeye gerek yok bence.

Şu kartı siyah yapsalarmış keşke.

b580 nvidia ve amd de neye denk

para göz pinti aç gözlü intel böyle bir sahaşer kartı nasıl üretti diye oturup derin düşünüyorum :D :D :D
1750233090385.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,309
Üyeler
183,091
Son üye
Three Dolar
Geri