bdrhncagriozdmr
80+
- Reaksiyon skoru
- 168
Eğer olurda gümrüğe takılırsa kaç tl vergi çikiyor?
Zehri saldım gitti hocam , daha da e-mail atmamYazabilirsin bir zararı olmaz.
olmaıs lazım. temudan sürekli öyle sipariş veriyordum .Sadece TC ve telefon numarasını değiştirsem yeter yani adres falan cakmasinlar
5-6 dolara kadar vergi çıkabilir ama muhtemelen çıkmazHocam peki 10 dolara yakın bir ürün alsam bu siteden o zaman hiç vergi ya da gümrük sıkıntısı çıkmıyor anladığım kadarıyla
Ben mail ile değiştirttimTüh ya linearın sesi tactileye göre daha iyimiş
Ama benimki kargoya verilmişti. Yine yardımcı olmaya çalışcaz diyip kargo firmasina haber vermişler bakcam artık. Korktuğum tek şey olurda değişim yaparlarsa 33 dolar fatura da kalması.Ben mail ile değiştirttim
Sistemde değişmiyor ama orda değişir mi bilmemAma benimki kargoya verilmişti. Yine yardımcı olmaya çalışcaz diyip kargo firmasina haber vermişler bakcam artık. Korktuğum tek şey olurda değişim yaparlarsa 33 dolar fatura da kalması.
Hocam enter hariç hiç bir fark yok galiba. enteri büyük olanında shifti küçük. ben harcama yapmamak için direkt ingilizce klavye aldım öyle kullanırım. Wraithtte ingilizce klavyeninde tr keycapsi var o güzel.Sistemde değişmiyor ama orda değişir mi bilmem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Büyük enter seviyorum aslında birtanede ondan alırım gibi mor olanı alıp tr kycaps almayı düşünüyorum siyahta linear switch yok
Ses tekerleğide olsaydı tadından yenmezdiHocam enter hariç hiç bir fark yok galiba. enteri büyük olanında shifti küçük. ben harcama yapmamak için direkt ingilizce klavye aldım öyle kullanırım.
Abi klavyenin sağ üstü bomboş koysana bitane ses tekerleği harbiSes tekerleğide olsaydı tadından yenmezdi
Buda olabilir puding te olabilir siyah beyaz tuş takımı fark etmez . Şuan elimde ingilizce puding var siyahHocam enter hariç hiç bir fark yok galiba. enteri büyük olanında shifti küçük. ben harcama yapmamak için direkt ingilizce klavye aldım öyle kullanırım. Wraithtte ingilizce klavyeninde tr keycapsi var o güzel.
![]()
Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı
wraithesports.com