Kalp şuan 300 atıyor tekrar olacak mı diye.mutlu oldum bende. Bu pixel yenileme teknolojisi tam olarak nasıl işliyor merak ettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valla mutlu olduk ama dediğin kadar mutlu olmadık şu hayatta..

Kalp şuan 300 atıyor tekrar olacak mı diye.mutlu oldum bende. Bu pixel yenileme teknolojisi tam olarak nasıl işliyor merak ettim.
Ortalığı karıştırdın hemen
Piksel yenileme hiç yapmadın mı bu zamana kadar?mutlu oldum bende. Bu pixel yenileme teknolojisi tam olarak nasıl işliyor merak ettim.
hocam hafta da 1 kere mi yapayım belli bir aralığı var mı?Ortalığı karıştırdın hemenneyseki çözülmüş sevindim. Ara sıra aklına geldikçe piksel refresh i açıp beklet yarım saat kadar.
3 aydır günde min 10 saat çalışıyor ve hiç yapmadımPiksel yenileme hiç yapmadın mı bu zamana kadar?
geçmiş olsun hocam sevindim adınıza güle güle kullanın sorunsuz sıkıntısız
Yok artık, niye böyle olduğu belli oldu. Boşuna koymadılar bu teknolojileri, günlük en azından 1 kere yapın. Monitör kapanınca otomatik kendi yapmıyor mu bu arada?hocam hafta da 1 kere mi yapayım belli bir aralığı var mı?
3 aydır günde min 10 saat çalışıyor ve hiç yapmadım
hocam günlük fazla değil mi. Yukarıda birisi 6000 saat demiştiYok artık, niye böyle olduğu belli oldu. Boşuna koymadılar bu teknolojileri, günlük en azından 1 kere yapın.
Birde güneş vurdu 30 dakikalık bir süre de oldu yani aktif kulanırken değil. Ekran açık güneş vurdu ben odayı temizledim sonra baktıgımda 4 sütün olmuştuYok artık, niye böyle olduğu belli oldu. Boşuna koymadılar bu teknolojileri, günlük en azından 1 kere yapın.
bu sorun olduktan sonra monitörü kapattınız mı hocam auto refresh yaptı mı kendisi?hocam hafta da 1 kere mi yapayım belli bir aralığı var mı?
Sen piksel yenileme mi yaptın panel yenileme mi? panel yenileme ve piksel yenileme diye 2 farklı ayar var dell de. Piksel yenileme her 4 saatten sonra yapılması öneriliyor. Her markada olduğu gibi. Panel yenileme ise 9000 saatte bir yapılması öneriliyor. Mesela dell de sağlık göstergesi var. Yeşilde bir şey yapma, sarı da piksel yenileme ve kırmızıda panel yenileme yapmanı öneriyor.hocam günlük fazla değil mi. Yukarıda birisi 6000 saat demişti
kapattım açtım fakat beklemedim uzun süre. Pixel yenileme ile yaklaşık 35 dakika bekledim kırmızı ışık yanmadıgı halde meraktan açtım direk monitörü sorun çözülmüştü. Bugün uyumadan önce pixel yenilemeye alacağım tekrarbu sorun olduktan sonra monitörü kapattınız mı hocam auto refresh yaptı mı kendisi?
Hocam panel bakımı kısmından pixel yenileme yapmışım.Sen piksel yenileme mi yaptın panel yenileme mi? panel yenileme ve piksel yenileme diye 2 farklı ayar var dell de. Piksel yenileme her 4 saatten sonra yapılması öneriliyor. Her markada olduğu gibi. Panel yenileme ise 9000 saatte bir yapılması öneriliyor.
büyük ihtimal auto refresh de sorunu çözerdi. manuel refresh yapmayın çok nadiren yapılan bir şey bu gibi sorunlarda ya da yılda 1 falan öneriliyorkapattım açtım fakat beklemedim uzun süre. Pixel yenileme ile yaklaşık 35 dakika bekledim kırmızı ışık yanmadıgı halde meraktan açtım direk monitörü sorun çözülmüştü. Bugün uyumadan önce pixel yenilemeye alacağım tekrar
Hocam panel bakımı kısmından pixel yenileme yapmışım.büyük ihtimal auto refresh de sorunu çözerdi. manuel refresh yapmayın çok nadiren yapılan bir şey bu gibi sorunlarda ya da yılda 1 falan öneriliyor
kullanım kılavuzunda yazabiliyormuş geminiye sordum kullanım kılavuzuna bakınhocam günlük fazla değil mi. Yukarıda birisi 6000 saat demişti
Birde güneş vurdu 30 dakikalık bir süre de oldu yani aktif kulanırken değil. Ekran açık güneş vurdu ben odayı temizledim sonra baktıgımda 4 sütün olmuştu