Çözüldü✓ Samsung G6 oled monitör oled yanığı oldu...

Pixel yenileme yapıyor şuan. 30 dakika sürecekmiş
monitörün altındaki kırmızı ışık yanmadan açmayın 30dk sürmüyor 20 25dk falan max ben 1 kere yapmıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

samsungun yanık garantisi vermemesi de saçma aynı paneli kullanan farklı markalar veriyor bunlar vermiyor :D

monitörün altındaki kırmızı ışık yanmadan açmayın 30dk sürmüyor 20 25dk falan max ben 1 kere yapmıştım
Zamanlayıcı kurmuştum. Teşekkürler kırmızı ışığı bekleyeceğim

samsungun yanık garantisi vermemesi de saçma aynı paneli kullanan farklı markalar veriyor bunlar vermiyor :D
Hocam 8 dakika oldu. Kırmızı ışık yanıyor normal mi?

Veriyor. Nerden çıkmadı vermiyor bilgisi?
1750266445563.webp

Veriyor. Nerden çıkmadı vermiyor bilgisi?
yanlış biliyormuşum hocam sağ olun

bende de bir tane bu ortadakine benzer bir çizgi var aldığımdan beri. daha da kötüye giderse servise verecem büyük ihtimal çok belli olmasa da

Ekler

• 1750266566547.webp
    1750266566547.webp
    146.3 KB · Hit: 50
yanlış biliyormuşum hocam sağ olun

bende de bir tane bu ortadakine benzer bir çizgi var aldığımdan beri. daha da kötüye giderse servise verecem büyük ihtimal çok belli olmasa da
Bu videodaki testi ilk yaptığımda sorun yoktu bende.

Bu videodaki testi ilk yaptığımda sorun yoktu bende.
4 saat kullanımın sonlarına doğru bir tık kafayı yiyor benimki. ekstra çizgiler bantlaşmalar oluyor birkaç tane. g60sd kullandım onda dikey çizgi yoktu ama belli şekli olmayan bulutumsu gri deformasyonlar vardı rengi de g61sd ye göre kötüydü. kusursuz monitör gerçekten yok galiba

4 saat kullanımın sonlarına doğru bir tık kafayı yiyor benimki. ekstra çizgiler bantlaşmalar oluyor birkaç tane. g60sd kullandım onda dikey çizgi yoktu ama belli şekli olmayan bulutumsu gri deformasyonlar vardı rengi de g61sd ye göre kötüydü. kusursuz monitör gerçekten yok galiba
Pixel yenileme ile sorunum çözüldü garip bir şekilde :D işe yarayacağını düşünmedim.

Geri