RGB Delisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,355
Aynı şey hocam.Baktımda ayarda piksel yenileme var sadece panel yenileme yok
Aynı şey hocam.Baktımda ayarda piksel yenileme var sadece panel yenileme yok
monitörün altındaki kırmızı ışık yanmadan açmayın 30dk sürmüyor 20 25dk falan max ben 1 kere yapmıştımPixel yenileme yapıyor şuan. 30 dakika sürecekmiş
Zamanlayıcı kurmuştum. Teşekkürler kırmızı ışığı bekleyeceğimmonitörün altındaki kırmızı ışık yanmadan açmayın 30dk sürmüyor 20 25dk falan max ben 1 kere yapmıştım
Hocam 8 dakika oldu. Kırmızı ışık yanıyor normal mi?monitörün altındaki kırmızı ışık yanmadan açmayın 30dk sürmüyor 20 25dk falan max ben 1 kere yapmıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
samsungun yanık garantisi vermemesi de saçma aynı paneli kullanan farklı markalar veriyor bunlar vermiyor![]()
bekleyin hocam 30dk monitörün kendi auto pixel refresh iyle çakışmış büyük ihtimalHocam 8 dakika oldu. Kırmızı ışık yanıyor normal mi?
Veriyor. Nerden çıkmadı vermiyor bilgisi?monitörün altındaki kırmızı ışık yanmadan açmayın 30dk sürmüyor 20 25dk falan max ben 1 kere yapmıştım
samsungun yanık garantisi vermemesi de saçma aynı paneli kullanan farklı markalar veriyor bunlar vermiyor![]()
yanlış biliyormuşum hocam sağ olunVeriyor. Nerden çıkmadı vermiyor bilgisi?
Bu videodaki testi ilk yaptığımda sorun yoktu bende.yanlış biliyormuşum hocam sağ olun
bende de bir tane bu ortadakine benzer bir çizgi var aldığımdan beri. daha da kötüye giderse servise verecem büyük ihtimal çok belli olmasa da
4 saat kullanımın sonlarına doğru bir tık kafayı yiyor benimki. ekstra çizgiler bantlaşmalar oluyor birkaç tane. g60sd kullandım onda dikey çizgi yoktu ama belli şekli olmayan bulutumsu gri deformasyonlar vardı rengi de g61sd ye göre kötüydü. kusursuz monitör gerçekten yok galibaBu videodaki testi ilk yaptığımda sorun yoktu bende.
Pixel yenileme ile sorunum çözüldü garip bir şekilde4 saat kullanımın sonlarına doğru bir tık kafayı yiyor benimki. ekstra çizgiler bantlaşmalar oluyor birkaç tane. g60sd kullandım onda dikey çizgi yoktu ama belli şekli olmayan bulutumsu gri deformasyonlar vardı rengi de g61sd ye göre kötüydü. kusursuz monitör gerçekten yok galiba
Ohh şükürler olsun içim rahatladı sevindim senin adına
Anlık hüzünle gelen mutluluk karışımı, salya sümük olmuşsundur.
mutlu oldum bende. Bu pixel yenileme teknolojisi tam olarak nasıl işliyor merak ettim.Ohh şükürler olsun içim rahatladı sevindim senin adına
valla mutlu olduk ama dediğin kadar mutlu olmadık şu hayatta..Anlık hüzünle gelen mutluluk karışımı, salya sümük olmuşsundur.![]()