Çözüldü✓ Samsung G6 oled monitör oled yanığı oldu...

Monitörü kapatınca yapıyor
Piksel yenilemeden bahsetmiyorum panel yenileme var dell de. Piksel yenileme 5-10 dakika sürüyor, monitör kapalıyken veya manuel olarak 4 saatte bir olan bir şey. Samsung'ta bu yok mu? Bu arada 4 saat değil 1 saatmış, karıştırmışım.
Desktop Screenshot 2025.06.18 - 19.48.06.18.webp

Bende sipariş ettim kargoy verilmedi iade edip kaliteli bir ıps mi sipariş etsem acaba
Hocam Samsung genelde servis konusunda sıkıntılıdır da bakalım arkadaşın süreç nasıl ilerleyecek ürünün arkasında durup tamir, değişim para iadesi vs. Yaparlarsa alırım ben ama aksi durumda kaliteli bir ips panele yönelirim veya bütçeyi arttırıp başka marka oled alırım ama sıkıntı şu ki çoğunu zaten Samsung üretiyor oled panellerin ve 3. Nesil bu da güncel teknoloji diye biliyorum bunda bile böyle durum oluşuyorsa bu oled teklonojisi çok sıkıntı. Yanlışım varsa düzeltin beni.

Hocam Samsung genelde servis konusunda sıkıntılıdır da bakalım arkadaşın süreç nasıl ilerleyecek ürünün arkasında durup tamir, değişim para iadesi vs. Yaparlarsa alırım ben ama aksi durumda kaliteli bir ips panele yönelirim veya bütçeyi arttırıp başka marka oled alırım ama sıkıntı şu ki çoğunu zaten Samsung üretiyor oled panellerin ve 3. Nesil bu da güncel teknoloji diye biliyorum bunda bile böyle durum oluşuyorsa bu oled teklonojisi çok sıkıntı. Yanlışım varsa düzeltin beni.
1. siparişimde gelen monitör bozulmuştu sorunsuz iade aldılar 2.yi sipariş etmiştim. Umarım sorun olmaz

Çok haklısın katılıyorum süreci izleyeceğim

geçmiş olsun hocam. osd den manuel pixel refresh yaptınız mı belki sorunu çözebilir redditte aynı sorunu yaşayan birini görmüştüm. ben de aynı modeli kullanıyorum sütun değil ama 2 tane dikey çizgi var artifact mi banding mi her neyse redditte baya bir muhabbeti dönüyor özellikle gri ekranda belli oluyor aldığımdan beri gitmedi korkutuyor açıkçası arada ekstradan çizgiler geliyor kapatıp açınca düzeliyor biraz sıkıntılı bir model

geçmiş olsun hocam. osd den manuel pixel refresh yaptınız mı belki sorunu çözebilir redditte aynı sorunu yaşayan birini görmüştüm. ben de aynı modeli kullanıyorum sütun değil ama 2 tane dikey çizgi var artifact mi banding mi her neyse redditte baya bir muhabbeti dönüyor özellikle gri ekranda belli oluyor aldığımdan beri gitmedi korkutuyor açıkçası arada ekstradan çizgiler geliyor kapatıp açınca düzeliyor biraz sıkıntılı bir model
Benim oled hevesim git gide sönüyor..

Samsung manuel olarak yaptırıyor monitörlerde panel yenilemeyi ayarlardan girin yapın .
deniyorum hemen

Hocam üst komşumuz samsung bayi ve servis işi yapıyorlar bulunduğum şehirde. O kadar rezaletler ki anlatamam. Arkadaşımın Z flip serisi telefonu vardı ekranında küçük 1 çizik dışımda nokta hasar yoktu. Pixel yanması mı ölmesi mi ne olmuştu 1 tane önemsemedi ilk başta. Sonrasında artınca bu pixeller ben dedim komşum zaten hallederim ben. Bir götürdüm 10k+ fiyat verdiler kullanıcı hataaı diyerek. Darbe almış dediler. Bende dedim ki ekranda hata dahi yoktu ne saçmalıyorsunuz. Dediler dış cama işlememiş ama alta işlemiş. Belki darbe almıştır falan. Telefonu hiç düşürmedi bile. Sonrasında kanıt istedik ağızlarında bir şeyler geveleyip olmaz dediler. Genel merkeze mi ne mail attık sonra telefonu onlara ilettik 2-3 ay süren sonuç sonucunda ücretsiz ekran değişimi yaptılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,959
Üyeler
183,362
Son üye
Ibramk
Geri