TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Limitsiz 300 TL kupon yolunu söyleyim. Ben üst üste 4 kere aldım. Girdiniz kampanyaya 2700 dedi Sonra 300 lira eklendi resmi çıkıyor. Ondan sonra ekstra 200 lira basın. Rastgele bir ürün seçin. Sonra diğer 200 lere basın biraz gezinip bir ürun daha seçin. Sonra diğer 200 lere de basıp adres onaylayın ödeme kısmına kadar gelin. Öde kısmından geri çıkın. Kuponlarim kısmında gözüküyor. Temu LED ışık alışveriş kısmından limite takılmadan alışveriş yapabilirsiniz.
Bana 1000tl krediyi vermediği için 2 aydır 300tl kuponlu alt limitsiz ürün alıyorum :D

Temu da hız rekoru var bu ara. 14 Haziran da verdiğim sipariş bu sabah teslim edildi. İstanbul da olsam dün teslim edilecekti

Hanımın ve kendi hesabımda 2 saattir 300 TL'yi tanımlattıramadım. İndirimsiz bir kamyon siparişimiz var halbuki.

Kesinlikle katılıyorum... Aynı hesap özelimde birkaç hesabımda süreli de olsa 1 den fazla 300 TL lik kupon verdi... Ve evet maalesef geçici süreli bir kampanya bug ı... Ama yama atılmadan özellikle discount777 ile birleştirerek almaya bakın, şiddetle tavsiye ederim...
@Palo DAYI 👑
@KingDeViL
@Marsia
@Oguz...
@Cavuskerem
@smz.
@patlicansahibi
@flamerood
@Cakrash
@Vaga
@Tetrx
@pierlupi
@Biemorol154
@FR13NDSLX
@kurbax
@SchoField
@esrarengiz
@ghnn
@ces2424
@Alyx
@efetg

Buraya ilk ben yazdım bugu artık ne olduysa yazdığımdan beridir inat etti vermiyor, wincreditte yok. yeni hat yeni telefon aldım temu kurdum, onda da kampanya yok. elaleme söylüyoruz iki üç yere tıklaması için laf işitiyoruz. valla olacak şöyle 30 telefon bir de sürekli ip değiştirme metodu, komple tek seferde her şeyi çekip ortadan kaybolma işi de nasip olmadı. şuan alabildiğim kadar ürün alıyorum.

Buraya ilk ben yazdım bugu artık ne olduysa yazdığımdan beridir inat etti vermiyor, wincreditte yok. yeni hat yeni telefon aldım temu kurdum, onda da kampanya yok. elaleme söylüyoruz iki üç yere tıklaması için laf işitiyoruz. valla olacak şöyle 30 telefon bir de sürekli ip değiştirme metodu, komple tek seferde her şeyi çekip ortadan kaybolma işi de nasip olmadı. şuan alabildiğim kadar ürün alıyorum.
Valla hocam Allah razı olsun, ben senden öğrendim 300lük kuponu. Öğrendiğimden beri 3 ayrı hesapla 20'ye yakın kupon çektim. Discount777'le denk getirdiklerimi de kullanmaya çalışıyorum. Bazen üst üste veriyor anlamsızca ama her an sona ereceğini bildiğimden ne kadar kupon düşürsek iyidir diyerek devamlı kontrol ediyorum.

Bize en son geçen rapor ve maillerde müşteri hizmetleri kanalıyla yapılan iadelerin kampanya teklif süreçlerini hiçbir şekilde etkilemeyecegini çok net ve vurgulu ifade etmişlerdi.. Birkaç gün bekleyin belki ondan değildir, wincredit ve diğer kampanya teklifleri AI ye geçtiğinden beri baya tuhaflasti ve onlar da bu durumun farkında olduklarını ilettiler en son..
Bu işte bir iş var bende 1 saat bile gecikmeye wincredit mh ile iade edip (yani geri yollamadım) wincreditler anında kesildi 4,5 gündür vermiyor

Temu'yu silmiştim 2 hafta boyunca hiç ellemedim. Daha sonra tekrar indirdim.
İndirim kartı tanımladı %62 oranında (alacağım üründü gerçekten yaptı indirimi öyle dümenden değil :D )
1000tl wincredit tanımladı.
%200 kredi iadesi tanımladı

Alacağım ürünü 0 liraya aldım :kekw:

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: smz.
@valhalla sen temu yetkilisi misin? dün gece hiçbir şey gelmiyor hesaplara yazdım, şimdi wincredit açıldı. ajan falansın artık kesin. olacakları da önceden söylüyorsun. sonra bizi toplu bir şekilde maliyeye şikayet edip ödül almak için bir şeyler yapmıyorsun dimi :)

3 aydır kesintisiz veriyordu iade kesinlikle etkiledi. Şuan kredi bakiyem 2k sizin bakiyeniz kaç? Alışveriş yaptınız mı wincredi çıkmama olayından sonra?
Acaba bizim alışveriş yapmamızı mı bekliyor
Alışveriş ile alakası yok bence. 3000tllik normal sipariş verdim wincredit aktif olmadı. Tabi o 3000 ürün iadelerinin parasıydı belki ondandır. 5 hesabıma da wincredit gelmeyince uygulamayı sildim gitti.

Alışveriş ile alakası yok bence. 3000tllik normal sipariş verdim wincredit aktif olmadı. Tabi o 3000 ürün iadelerinin parasıydı belki ondandır. 5 hesabıma da wincredit gelmeyince uygulamayı sildim gitti.
Sizde mi mh ile geri göndermeden iade ettiniz

Sizde mi mh ile geri göndermeden iade ettiniz
Mh ile de iade aldım bot ile de iade aldım. 5 hesap vardı bende hiç birisinde çark yok şuan. Hatta diğer promosyonlarda yok. Evdekilerde sadece kardeşimin hesapta wincredit var. Annemin ve babamın telde diğer promosyonlar var wincredit yok. Saçma sapan bir şey bu temu :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,912
Üyeler
183,659
Son üye
Dede_Bey
Geri