Sti olsa neysede almayın hocam subarudan soğursunuzArkadaşlar selam 2000 modele kadar 1.6 impreza almayı düşünüyorum.150-200 bandında vs bir araç alıp toplamayı düşünüyorum.Sizce bu topa girilir mi yoksa beni çok mu üzer düşüncelerinizi merak ediyorum
bütçem olursa kesin alacağım bir araç ama dökük değil de biraz daha diri bir araç almak isterdim ve 2004-2007 arası bir araç olurdu ve motor hacmi biraz daha büyük olabilirArkadaşlar selam 2000 modele kadar 1.6 impreza almayı düşünüyorum.150-200 bandında vs bir araç alıp toplamayı düşünüyorum.Sizce bu topa girilir mi yoksa beni çok mu üzer düşüncelerinizi merak ediyorum
Wrx sti gibi olsa neyse de düz impreza toplanmaya değmez. Cep yakar mı emin değilim ama toyota hariç japonun ustası zor bulunuyor.
Sti olsa neysede almayın hocam subarudan soğursunuz
peki o tarzda önerebileceğiniz toplamalık motor sorunu boya sorunu olabilir yani hallederiz onları araç öneriniz var mıbütçem olursa kesin alacağım bir araç ama dökük değil de biraz daha diri bir araç almak isterdim ve 2004-2007 arası bir araç olurdu ve motor hacmi biraz daha büyük olabilir
Evo VII ve VI var da bunlardan piyasada kalmış mıdır hacı zengin bebeleri toplamıştır ilana atmıştır çoktan 20 25 yıllık arabalar. Evo olmayan Lancer IX daha ucuzdur ona da bakabilirsin. Ama düz lancerların çekiş sistemi de farklı. Motoru toplasan bile aynı keyfi vermez, imprezada olduğu gibi.peki o tarzda önerebileceğiniz toplamalık motor sorunu boya sorunu olabilir yani hallederiz onları araç öneriniz var mı
hmm önerim 1.6 subaru olabilir veya 2011 lancer da olabilirpeki o tarzda önerebileceğiniz toplamalık motor sorunu boya sorunu olabilir yani hallederiz onları araç öneriniz var mı